Чудни отвари и диети топят известните

Строги лишения, много мъка и воля докараха стройни фигури на Ивана, Преслава и Ваня Червенкова

 

Най-влиятелните дами от българския шоу бизнес са готови на всичко, за да свалят няколко килограма и да се сдобият със стройна фигура. Популярните лица от екрана или сцената преминават през невъобразими лишения, докато постигнат търсените резултати. „Зодиак“ събира впечатляващите трансформации на някои от родните звезди и издава тайните им.

Живо доказателство, че цялата мъка в крайна сметка има смисъл, са гласовитите певици Преслава и Ивана, както и бизнес дамата Ваня Червенкова. Трите дами накара всички да се чудят каква е тайната им за вталяване до неузнаваемост.

Строгите режими и непрестанните диети са неизменна част от ежедневието на представителите от фолк гилдията. При тях външният вид понякога е по-важен от таланта. Подобно на световноизвестните им колежки, родните певици са пробвали всички видове диети, докато постигнат желаните резултати.

Две от най-ярките имена в този бранш - Преслава и Ивана, са пример за това, че винаги може да свалиш излишните килограми, стига да си готов да се лишиш от любимите лакомства.

Сред борещите се за изваяна фигура е и бизнес дамата Ваня Червенкова. Амбициозната дама никога не е показвала публично, че се притеснява от начина, по който изглежда. Но след като се втали, всички искаха да знаят какво е чудото, което е приложила върху себе си.

 

14001902_10153698662417617_1053286126_o

Спря месото и свали 30 килограма

Певицата на годината за седем поредни години Преслава започва музикалната си кариера преди около десетилетие. Талантливата певица определено притежава завидна красота, но тялото й невинаги е било толкова тънко, колкото сега.

Първите си години на сцената изпълнителката впечатляваше предимно с гласа си, като се стараеше да не акцентира върху по-закръглените си форми.

Всичко това се промени преди няколко години, когато Преслава внезапно спряла да яде месо, да пие всякакъв вид алкохол освен бяло вино и да се подлага на метода на д-р Реймънд.

Той включва ежедневната консумация на чудотворна напитка, която се прави от мед, чесън и ябълков оцет. Само за 2 години добричлийката свали впечатляващите 30 килограма и оттогава се превърна в един от секс символите в страната. Въпреки слуховете, че употребата на наркотици са причината за драстичното отслабване на певицата, самата тя многократно е отричала това да е вярно и е категорична, че резултати се постигат само с воля и постоянство.

 

14054731_10153698662352617_464583911_n

Петя Раева втали певицата на народа

Иконата в попфолка Ивана никога не е парадирала с тялото си и винаги е акцентирала върху гласовите си възможности. Като всяка популярна българска жена тя също е ставала жертва на негативни коментари относно телосложението й. С растящата популярност на социалните мрежи тези забележки стават доста по-чести и по-остри, което принудило гласовитата певица да предприеме мерки.

Ивана няколко пъти успява да свали ненужните килограми, но след това винаги ги е връщала. Това се променя, когато бившият депутат на ДПС Петя Раева лично се заема да втали изпълнителката на „Шампанско и сълзи“. Освен професионалните заръки на Раева Ивана приемала и вълшебна „отвара“, която безапелационно довела до сегашната стройна фигура на певицата.

 

13988900_10153698662357617_1033133025_n

„6 по 2 по 2“ устата лейди

Бизнес дамата Ваня Червенкова се превърна в пример за положителни резултати, до които водят желязната воля и търпението. Тя дълги години, даже и по-едра, се чувстваше комфортно в кожата си. От известно време обаче цапнатата в устата бизнес дама реши, че е дошъл моментът, в който визията й трябва да се промени.

Хранителният режим, благодарение на който Червенкова свали излишните килограми, е широко разпространен в мрежата от самата нея. Той се казва „6 по 2 по 2“ и представлява консумиране само на определен вид храни в продължение на 12 дни. Редуват се 2 дни картофи, 2 дни пиле, 2 дни салати, 2 дни риба, 2 дни плодове, 2 дни кисело мляко и след това се повтаря. Резултатите не закъсняват, хвали се със снимки от промяната си бизнес дамата.

 

 

Коментари

Задължително поле