Ремонтират надлез на изхода на Бургас

Запазват паветата в Стара Варна

Меси: Турнирът за Аржентина сега започва

Министър Петкова: Пожарът в ТЕЦ „Марица-изток 2“ няма да се отрази на сигурността на енергийната система

Северна Македония е изпълнила критериите за старт на преговорите с ЕС, заяви Ципрас

Данъчните и полицията още не са готови с проверките на къщите за гости

Англичанка почина на борда на самолет на връщане от Слънчев бряг

Стадион „Сан Сиро“ ще бъде сринат

Серийният убиец от Кипър се призна за виновен

Камерун пада, плюе и обвинява в расизъм

Гешев: Гранични полицаи са участвали в престъпната група за трафик на мигранти

Задълбочаване на партньорството между ГЕРБ и румънската НЛП обсъдиха Борисов и Людовик Орбан

Горящият комин на ТЕЦ „Марица Изток 2“ се е срутил

Евакуираха британския парламент заради противопожарна тревога

Бедственото положение в Стрелча е отменено

„Шампионска кръстословица“ от СПОРТ ТОТО – игра за ума със скандални печалби

Най-новата моментна игра от СПОРТ ТОТО – „Шампионска кръстословица“, е уникална за българския пазар. Притежава две важни характеристики, които я отличават от конкурентните й продукти. От една страна, „Шампионска кръстословица“ е предизвикателство за креативността и съобразителността на любителите на талони с изтъркване. А от друга – предлага скандалните печалби от общо 15 милиона лева. Най-голямата печалба е в размер на 500 000 лв., но в талона има заредени и две печалби от по 150 000 лв., както и три по 50 000 лв.

Новата „Шампионска кръстословица“ съчетава няколко от най-популярните игри за ума от целия свят. Това също я прави единствена по рода си у нас. С „Шампионска кръстословица“ на СПОРТ ТОТО всички фенове получават възможност да пробват късмета си в цели седем зони. Това на практика означава, че в талона има седем различни игри – 3 отделни кръстословици, 3 „Бонус думи“ и една зона „Бързи пари“, която носи моментална печалба. В кръстословиците е заложено предизвикателството да се съставят поне три думи, всяка от които да е с минимум по три букви. Всяка от кръстословиците, както и всяка от „Бонус думите“, се играе поотделно. За да са сигурни, че не са пропуснали някой от шансовете си, любителите на ребуси, могат да проверят дали печелят и на www.toto.bg.

Дори и талонът да не е печеливш, той може да се регистрира за участие в другата хитова игра на СПОРТ ТОТО – „Печалби плюс – суми за думи“, където също се редят думи с произволно изтеглени букви. Така избраните за участие в играта на живо по БНТ могат да си тръгнат с печалба от 1000 лв.

Най-важното обаче е, че всеки, който участва в игрите на Български спортен тотализатор, подпомага развитието на спорта, напомнят от тотализатора. СПОРТ ТОТО е единственият хазартен оператор, който отделя 33% от своите постъпления за насърчаване на физическата активност и подкрепа на спортните федерации у нас.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.