Шестима са ранени след катастрофа между Карлово и Баня

Шестима души са пострадали при катастрофа по пътя между Карлово и Баня, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР-Пловдив за "Фокус".

Сигналът за инцидента е подаден в 22:40 часа снощи. Лек автомобил „Опел”, управляван от 42-годишна жена от Хисаря, предприема ляв завой за навлизане в общински път и отнема предимството на насрещно движещ се автомобил „Шкода” с 55-годишен шофьор от Карлово. В резултат на удара „Шкода”-та се блъска в движещ се в посока Карлово лек автомобил „Сеат” с 19-годишен водач от Песнопой. Младият водач е с отрицателна проба за алкохол, а на другите двама водачи са взети кръвни проби. Водачката на автомобила „Опел” е с контузия на ляв крак и е настанена в болница. Двамата нейни спътници от Хисаря също са настанени в болница без сериозни наранявания. В болница е и шофьорът на „Шкода”-та с 78-годишна от Карлово. Няма опасност за живота им, като те са с различни травми.

Образувано е досъдебно производство по случая. Причините за настъпването на пътнотранспортното произшествие се изясняват.

Коментари

Задължително поле