Ширин от „Една жена“ накрая влиза в лудница

Като малка мечтаела да стане ветеринар

Премиерният сериал “Една жена”, който се излъчва всяка делнична вечер от 22,30 часа по Диема Фемили, вече покори сърцата на българските зрители. Успешната поредица се снима от 2017 г. и разказва за изпитанията на една чувствена и силна жена, която жертва всичко в името на своите деца.

Главната роля на Бахар е поверена на Йозге Йозпиринчджи, чието изпълнение по-късно є носи редица отличия, сред които и две за най-добра актриса през 2018 г. от престижните турски телевизионни награди “Златна пеперуда”. Нейни екранни партньори в този емоционален разказ са звездите Джанер Джиндорук в ролята на Сарп, Серай Кая (Ширин), както и малките екранни деца на Бахар - Нисан (Кюбра Сюзгюн) и Дорук (Али Семи Сефил).

Особено интригуващ е образът, в който се превъплъщава младата актриса Серай Кая. Тя дотолкова се вживява като злобната и егоистична Ширин, че зрителите просто не могат да я понасят. Интригите є са шизофренични и ако в други турски сериали лошите герои търпят някаква метаморфоза, то Ширин си остава злонамерена до края... Дори ще се опита да убие малкия Дорук.

“Като дете мечтаех да стана ветеринар, но после в мен покълна любовта към актьорството”, разказва Серай Кая. Родителите є се противопоставят идеята, но тя тайно тръгва на уроци по актьорско майсторство.

Избрана е избрана да играе в сериала “Тиха и спокойна улица”. Чак когато договорът е подписан, казва на цялото си семейство. “Оттогава те са най-голямата подкрепа в кариерата ми като актриса”, споделя тя. Твърди, че е хиперактивна. “Понякога танцувам без музика, а околните си мислят, че имам слушалките в ушите си, от които звучи някое танцувално парче. Инак съм добро и послушно момиче”, подчертава младата актриса.

Коментари

Задължително поле