Шуменка заби нож в гърба на мъж

Снимка: Архив

Шуменски полицаи арестуваха 51-годишна жена, която нападна мъж и го прободе три пъти в гърба. За късмет ударите не били смъртоносни, съобщават от полицията. Скандалът се разразил в жилище на бул. "Симеон Велики" в Шумен, където темпераментната шуменка Румяна И. гостувала вечерта в събота. Там бил пристигнал и нападнатия Мирослав Т./47 г./ и в началото компанията се веселила добре.

След солидна почерпка с алкохол обаче, между Румяна и Мирослав се завързал спор и жената решила да го разреши с острието. Докато домакинът Тихомир К. успее да ги разтърве, белята станала и той потърсил помощ от полицията. Пострадалият бил откаран с линейка в шуменската болница, където установили, че жената не е успяла да засегне жизненоважни органи.

Полицаи арустували шуменката за едно денонощие. Тя нямала никакъв спомен защо е станала толкова агресивна. Шуменката няма други криминални прояви, наскоро се била върнала от гурбет в чужбина. Образувано е досъдебно производство и работата по документиране на престъплението продължава под надзор на прокурор от Районна прокуратура- Шумен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право