Щерката на Брад Пит отказа да носи фамилията му

Шайло Джоли Пит всъщност се смята за момче

Според западните медии 14-годишната дъщеря на 45-годишната Анджелина Джоли и 57-годишният Брад Пит - Шайло Джоли Пит, e премахнала фамилното име на баща си от  профила в социалните мрежи на фона на продължаващото бракоразводно дело на родителите си и се е подписала с това на майка си.

Запознати отбелязват, че постъпката на Шайло била силен удар за Пит, тъй като той бил особено близък с нея (бившите съпрузи отглеждат три осиновени деца, 19-годишния Мадокс, 17-годишния Пакс и 16-годишната Захара и три биологични, 14-годишната Шайло и 12-годишните Вивиен и Нокс).

Според източници Анджелина очевидно има пръст за това решение на Шайло, тъй като сега съдът решава въпроса за попечителството над децата, а актрисата прави всичко възможно да го спечели.

"Това е презрение към  Пит и знак, че той може да загуби Шайло", коментира вътрешен човек и добавя, че актьорът живее само заради децата си, а семейството за него е най-важното нещо в живота. 

В същото време отношенията на Пит с най-големия син  Мадокс са сложни. Те се развалиха през 2016 г., когато момчето се  застъпи за майка си по време на родителска кавга. Пит многократно се опитвал да подобри отношенията със сина си, но той не му е простил . Според източници сега те дори не общуват.

В съда Брад Пит търси съвместно попечителство над децата, но Анджелина не е доволна от такива условия - тя очевидно иска да получи пълен контрол над тях. След като двойката се раздели, децата останаха при майка си, а актьорът ги вижда по празници и почивни дни.

Първото биологично дете на Анджелина Джоли и Брад се ражда на на 27 май 2006 г. с името Шайло Джоли Пит и е момиче, но не иска да бъде наричано Шайло и то отдавна. То е избрало за себе си името Джон Джоли-Пит и се възприема като момче.

През 2008 г. Брад за първи път спомена, че Шайло предпочита да се нарича с друго име. Тогава родителите мислят, че това е само фаза, през която преминава детето им.

Името Джон остава с времето и Джоли и Пит свикват да наричат дъщеря си така. Нямат нищо против и с желанието на Джон да се облича като братята си.

"Тя иска да е момче - сподели Анджелина в интервю. - Ето защо я подстригахме. Тя харесва мъжката мода и иска да бъде точно като братята си."

Коментари

Задължително поле