Щерката на Деми Мур се снима дибидюс

Деми Мур с най-голямата си дъщеря.

Румър свали дрехи в защита правата на жените

Таткото Брус Уилис приветства момичето си

Най-голямата дъщеря на Деми Мур и Брус Уилис - певицата и актриса Румър Брус, се снима напълно гола в защита правата на жените. Наскоро дръзката хубавица, показа всичко от себе си в откровени кадри. Както е известно, дъщерите на Деми Мур и Брус Уилис не живеят в сянката на звездните си родители. Те също се опитват да се снимат във филми и участват активно в социалните мрежи и имат стотици хиляди последователи.

Вечерта на 28 септември Румър показа откровени снимки, на които позира по латексов бански и напълно гола.

На една от тях се появи по провокативен начин: обута само в черни ботуши и завързана с въже, което контрастира със снежнобялата є кожа. Както се оказва, по този начин тя демонстрира не сексуалните си предпочитания, а ангажираността си в борбата за правата на жените. Въжето около голото тяло на Румър символизира света, който е вързал всеки от нас в определени стереотипи. “Не направих тази фотосесия заради мъж. Направих я заради мен. Беше с цел себеизучаване и възвръщане на правото ми на избор. Подкрепям напълно правото на всяка жена да показва сексуалността си, емоционалността си и изобщо себе си. Идеята, че голотата на жената означава неуважение и несигурност, е пълна глупост. Можем да бъдем секси не за мъже, а за себе си. Хората смятат, че жените не трябва да са голи и да “уважават себе си”. Но в действителност това просто успокоява мъжете, че всичко, което правите, е само за тях”, написа Румър.

Татко Уилис я подкрепи, подчертавайки, че такава фотосесия помага на чедото му да усети какво означава да има и да упражни правата и свободата си. Думите на актьора провокира още по-голяма подкрепа от страна на последователите на Румър в мрежата.

Разбира се, такава гореща фотосесия привлече максимално внимание. Никога не сме виждали Румър в чак толкова смела позиция!

Най-голямата наследница на звездната двойка - Мур и Уилис, явно не смята, че има перфектните мерки, но предпочита да ги покаже в социалните мрежи, за да окуражи и други като нея да се обичат.

През месец май Румър Уилис, публикува няколко свои снимки по бельо, без грим и без никаква обработка, придружени с размислите є за това защо трябва да приемаме тялото си такова, каквото е. “Тялото ми е направило толкова много за мен и работи толкова здраво за мен... Въпреки това, най-често чува какво не е наред с него”, написа тогава Румър. Тя признава, че по време на самоизолацията є било много трудно да не намира утеха в храната и да намира мотивация да тренира у дома.

Румър Уилис смята, че е напълно в реда на нещата да не си перфектен, точно както не е и тя. Много по-важно е да бъдеш щастлив и щастието ти да не зависи от перфектния размер, теглото, цвета на косата или идеалните форми. Всичко се свежда до това да можеш да се приемеш, защото иначе никога няма да намериш щастието.

Коментари

Задължително поле