Щерката на Депардийо се измъчи от пластични операции

Жерар Депардийо и дъщеря му.

Жули не иска да прилича на именития си баща

Актьорът е в лоши отношения с наследничката си

Дъщерята на Жерар Депардийо се измъчва с пластични операции, за да се отърве от приликата с баща си. Френският актьор Жерар Депардийо е известен не само с филмовите си роли, но и с многобройните си любовни романи. Той никога не се е чувствал семеен човек и не е влизал в ролята на истински баща. Отношенията с децата му винаги са били толкова лоши, че единствената му законна дъщеря е готова да направи всичко, за да се отърве от приликата с известния си баща.

Днес 47-годишна френска актриса Жули Депардийо, въпреки доказания си талант, често е наричана „дъщерята на Жерар Депардийо” и е набеждавана, че дължи успеха си именно на него. Джерард наистина организира първите снимки на дъщеря си, но не участва в по-нататъшната й филмова кариера. Актрисата дори се опитва да отрича връзката си със знаменитостта, намеквайки, че има съвпадение на фамилиите им.

Негодуванието срещу баща й възниква още в детството й, което набира сила през годините. Според Джули той и по-големият й брат Гийом, който почина на 37-годишна възраст, получили само частица от вниманието му, защото той винаги отсъствал - заради снимките или залитанията си по разни жени (освен две деца от първия и единствен брак, 71-годишният Депардийо има и две извънбрачни деца, които официално е признал). „Да, той е брилянтен актьор, но винаги съм имала нужда от него като баща”, казва днес щерка му.

Джули дотолкова не е искала да я сравняват с баща й, че решава да промени външния си вид. Преди години нейният брат Гийом Депардийо, който също беше актьор, макар и не толкова успешен като сестра си и баща си, й платил, като подарък за 20-ия й рожден ден първата пластична операция, за да си прекрои носа. „Не исках да имам такъв нос, защото това е неговият нос”, казва Жули. След първата ринопластика тя обаче все още твърде много приличала на своя баща и си прави още пет лицеви операции.

Днес отношенията между дъщеря и баща са възможно най-студени. Жули смята, че Жерар е виновен за смъртта на брат й, който почина от вирус, поради слаб имунитет. Тя винаги е вярвала, че брат й е употребявал наркотици от младостта си и е водил неразумен начин на живот, само за да го забележи баща му.

Коментари

Задължително поле