Щерката на Мадона показа дупе за нова фотосесия

Лурдес Леон прилича на стриптизьорка 

Мадона 24-годишната дъщеря Лурдес Леон взе участие като модел в снимките на марката Бараган за Офис Magazine. Момичето вече сподели нови кадри в своя Instagram, които направи в началото на тази година.

На снимките Лола (както дъщерята на знаменитостта предпочита да се нарича) позира в провокативна рокля с цепка в гърба и обувки на висок ток, характерни за изпълненията в жанра на стриптийза. Друг поразителен детайл от изображението е боди артът отзад под формата на стълбище към небето. На друга снимка Леон с помощта на перука се превъплъти в блондинка.

Какво мислят абонатите й за новата работа, е неизвестно. Лурдес е ограничила функцията си за коментиране в своя Instagram, след като няколко пъти се е карала с нетизени. Дъщерята на певицата реагира доста остро на коментарите, които я нараниха и не сдържа гнева си.

Лурдес също има рекламни кампании за Марк Джейкъбс, Стела Маккартни и колаборации с други марки, които неизменно се обсъждат в мрежата.

Лурдес обаче вълнува обществеността не само със своите фотосесии, но и с разкрития за личния си живот. И така, наскоро тя  напомни за връзката си с актьора Тимъти Шаламе.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица