Щерката на Мадона се нашишка

Лурдес не спазва железния режим на майка си.

Лурдес Леон не се отказва от тесните дрехи

Мадона никога не е крила, че много се страхува да не загуби формата, която е извайвала във фитнеса с години. Днес тя е на 65 и продължава да спортува по три часа на ден, шест пъти в седмицата, през цялата година.

В почти всяко интервю певицата засяга темата за теглото и предразположението към затлъстяване. През 80-те години Мадона стана първата звезда, която нае личен треньор. Очевидно децата ѝ са много по-спокойни по този въпрос. В интернет се появиха нови снимки на Лурдес Леон, които изненадаха обществеността.

27-годишната дъщеря на световната знаменитост излезе на разходка по черен топ, тесни панталони и джапанки. Интернет отбеляза без излишни сантименти, че тя е наддала осезаемо на тегло. Да припомним, че Лурдес често публикуваше нецензурни видеа, демонстрирайки стегнатото си тяло. Известно време феновете вярваха, че тя следва стъпките на майка си, избирайки кариера на певица. Очакваше се момичето да се появи на сцената в същите смели тоалети.

След известно време дъщерята на Мадона промени стила си и сега все повече се появява в доста прости визии - анцузи, топове и широки панталони. Хейтърите обаче не спят - Леон беше критикувана на червения килим за нейния „изпъкнал корем и извити хълбоци“, а по-късно небръснатите ѝ подмишници станаха повод за дискусия. Тогава момичето заяви, че пропагандира бодипозитивизма.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица