Ще има трети сезон на „Големите малки лъжи“

Третият сезон на хитовия сериал на HBO „Големите малки лъжи“ най-накрая ще бъде пуснат. Това потвърди изпълнителката на една от главните роли и продуцент на сериала Никол Кидман.

На пресконференция, организирана от Женската професионална голф асоциация, Кидман беше попитана за любимите роли в кариерата си и отговори: "Наистина обичах Мулен Руж, но обичам и „Големите малки лъжи“. Това шоу се появи в живота ми, когато родих най-малките ми деца и мислех да прекратя кариерата си. Но тогава цялата тази ситуация се промени, когато Рийз Уидърспуун и аз станахме продуценти на шоуто. Всички го гледахте и то стана изключително успешно. Всъщност трябва да ви информирам, че подготвяме третия сезон."

Сериалът "Големи малки лъжи" е базиран на едноименния роман на Лиан Мориарти. Разказва за мистериозно убийство в малко калифорнийско градче, в което са замесени няколко жени. Първоначално сериалът е планиран само за един сезон, но поради невероятния му успех е решено да се пусне втори. След смъртта на режисьора Жан-Марк Вале през 2021 г. продуцентите не смятаха да продължават шоуто, но очевидно са променили решението си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали