Ковачев, Кючюк и Курумбашев с политически Оскари от Европарламента (СНИМКИ)

Берлин и Париж отказали да подкрепят британски санкции срещу Русия

„Фейсбук“ олекна с $60 млрд. за два дни Парламентът в Лондон и US Конгресът искат Марк Зукърбърг да даде обяснения

Борис Джонсън сравни мондиала в Русия с олимпиадата на Хитлер

23-годишен безработен е серийният бомбаджия от Тексас

За първи път показаха подземията на Мавзолея Монтират арт инсталации на мястото на съветски климатик колкото плувен басейн

Смъртоносна болест мори свинете у нас

Томислав Дончев за ЧЕЗ: Ситуацията изискваше бърза, нестандартна мярка

„Труд“ приобщи хиляди към благородна кауза Предстои благородна инициатива за абитуриенти на 24 април

Борисов се срещна с генералния секретар на европейските профсъюзи

Зоран Заев към Русия: Македония е ориентирана към НАТО

Гърция ни тараши за цигари и пиене Конфискуват автомобила при контрабанда

Тръмп и Макрон се съгласиха, че Русия е отговорна за отравянето на Скрипал

Германци, италианци и французи искат да ловуват у нас

Вижте акцентите от броя на “Труд” в четвъртък, 22 март 2018

Югозападен университет „Неофит Рилски“ привлича студенти с нови специалности

През учебната 2017/2018 година университетът ще обучава студенти по 77 образователни програми в образователно-квалификационна степен „Бакалавър“ и по 3 програми в образователно-квалификационна степен „Магистър“ след придобито средно образование. За първи път ще се осъществи прием по две нови специалности – „Български език и гръцки език“ и „Български език и турски език“. Възстановява се приемът по специалностите „Физика“, „Педагогика на обучението по изобразително изкуство“ и „Педагогика на обучението по физика и математика“.

На 29.04.2017 г. стартира приемът на заявления за явяване на изпити за редовната кандидатстудентска сесия в ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград. Кандидат-студентите, желаещи да се обучават в университета, подават документи за явяване на писмените изпити, които ще се проведат на 7, 8 и 9 юни 2017 г. Документите се подават до 05.06.2017 г. в Учебен корпус № 1 на университета (зала 1102А); онлайн (с изключение на електронните изпити и подаване на документи за кандидатстване) или в кандидатстудентските бюра в страната. Заявления онлайн за явяване на изпити се подават до 03.06.2017 г. (Указания за кандидатстване онлайн може да намерите на адрес: http://ksk.swu.bg). Кандидатстудентските бюра, работещи в други градове на страната, приемат документи до 04.06.2017 г.

Междувременно в университета всеки работен петък до 16 юни се провеждат електронни изпити. Заплащането на таксите за електронните изпити става в деня на изпита до 60 минути преди неговото начало.

Повече информация за ЮЗУ „Неофит Рилски“ и за предлаганите в университета специалности ще намерите на сайта – www.swu.bg. За допълнителна информация можете да се обадите на тел. 073 58 85 46.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.