Юлиан Вергов награби страстно Теодора Духовникова

Юлиан Вергов публикува снимката в инстаграм.

Звездите от “Откраднат живот” провокираха феновете със “смъртоносна целувка”

Снимката предизвика стотици коментари

Юлиан Вергов предизвика истински смут в социалните мрежи след като публикува снимка, на която целува колежката си Теодора Духовникова. Актьорът написа по атрактивния кадър “целуни ме смъртоносно” и за часове предизвика стотици коментари в социалните мрежи. За последователите им това е доста изненадващо, защото и двамата имат официални половинки.

Всъщност двамата актьори досега винаги са демонстрирали, че са близки приятели, а дали има нещо повече между тях остава загадка. Отскоро си партнират и в хитовия сериал “Откраднат живот” и между героите им се заражда любовен романс. А интимните сцени, които им предстоят очевидно не ги притесняват.

“Много дами са натъжени след тази снимка... и аз съм една от тях. Въпреки това, чудесна двойка. Успех !”, пише фенка на Вергов.

“От дълго време обсъждаме с продуцентите възможността да вляза в сериала и именно сега намерихме пресечна точка с образа на Виктория Дамянова. Тя е силна жена, която се изправя смело пред изключително сериозни събития. Вероятно много жени ще се припознаят в този образ”, разказва наскоро актрисата, която се появи в ролята на неврохирург.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица