Ями се отвориха и по ремонтирания булевард "Васил Априлов" в Пловдив

След големия над 40-сантиметров сняг в Пловдив няколко големи ями по източното платно на булевард "Васил Априлов" в Пловдив. Кратерите се намират в подходите към моста над река Марица край Университета по хранителни технологии и от тях вече пропищяха десетки шофьори.

Булевардът е една от входно-изходните пътни артерии на Пловдив към автомагистрала "Тракия", а само преди 2 години въпросният участък край моста на Марица бе основно ремонтиран, като за двете платна бяха похарчени 4 млн.лв. от републиканския бюджет.

Огромни кратери с дълбочина от педя и половина зеят по улица "Булаир" в центъра на Пловдив, където обаче рекордът с най-много дупки продължава да се държи от друга улица със славно име от Балканската война от 1913 г. - "Шаркьой". Тя се намира близо до кръстовището на Сточна гара между бул. "Константин Величков" и "Найчо Цанов" край един от парковете в район "Централен".

С огромни дупки като от снаряди е обсипаха и главната улица в квартал "Остромила" в Пловдив, по която бе пренасочен част от трафика след старта на ремонта на "Коматевско шосе". На места дупките са запълнени с чакъл, но асфалт отдавна няма.

Непочистените от снега и леда улици и булеварди в Пловдив в понеделник взеха и ВИП-жертва в лицето на депутата от ПП ГЕРБ Петър Петров. Той се появи със силно изкълчено рамо пред паметника на освободителя на Пловдив капитан Александър Бураго. Бившият кмет на район "Източен" се подхлъзнал и паднал лошо в района на моста на Адата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини