Янки избра Тервел, за да се бие извън родината си

Американският боксьор Дешон Уебстър избра първата му изява на профиринга извън САЩ да бъде в ... Пловдив. На 14 декември 28-годишният янки ще се бие за интерконтиненталната титла срещу Тервел Пулев в полутежка категория. За българина това ще е 15 мач, като до момента има 12 победи с нокаут и две със съдийско решение. Уебстър пък зад гърба си е с 16 срещи, от тях 12 успеха, 2 загуби и две равенства.

Този сезон Дешон е изиграл 3 мача, а последните два са приключили наравно – срещу Ал Сандс на 9 август и срещу Денис Морис на 7 септември.

В началото на месеца Тервел пък демонстрира, че е в отлична форма. По-малкия от братята Пулеви постигна категорична победа с нокаут още в първия рунд срещу германеца Каи Курзава на галавечер край немския град Кьолн. Българинът се завърна на ринга, след като близо 7 месеца лекува травма.

На шоуто в зала „Колодрума“ ще бъде и Кубрат Пулев, който обаче ще влезе в ролята на организатор заедно с мениджъра Ивайло Гоцев. Кобрата очаква победителя от сблъсъка между Анди Руис и Антъни Джошуа на 7 декември, за да се бие за титлата на IBF.

Билетите за шоуто в зала „Колодрума“ вече с в продажба, като цените са между 20 и 40 лв., а за ВИП ложата – 100 лв.

Коментари

Задължително поле