Анелия очаровала екипа на „Скъпи наследници“

Попфолк певицата направи дебют в телевизията

Изпълнителката влезе в ролята на внучката на баба Сашка - Елена

“За мен беше огромно удоволствие”, сподели звездата на “Пайнер”

Попфолк певицата Анелия официално дебютира като актриса на малкия екран в сериала на Би Ти Ви “Скъпи наследници” през изминалата седмица. В първото си участие за подобен телевизионен проект тя влезе в ролята на внучката на баба Сашка – Елена, която внесе смут сред жителите на Бели Вит с неочакваната си визита. Оказва се, че фолк звездата очаровала екипа на продукцията и са останали много доволни от свършената от нея работа.

“Анелия имаше предложение за друг сериал, който е насочен изцяло към музиката, в който да участват някой от популярните изпълнители у нас. Тъй като тя много се запали по този проект и междувременно се появи предложението за “Скъпи наследници”, тя реши да се включи в сериала по Би Ти Ви, за да види дали ще се справи с актьорската дейност, която е много специфична. Не всеки човек, може да влезе в роля и да изпълни дадените му задачи”, обясниха пред “Труд” близки до певицата.

По думите им целият екип на “Скъпи наследници” бил очарован от работата на Анелия в сериала и всички останали много доволни от постигнатите резултати.

“За мен беше огромно удоволствие да работя с този екип от професионалисти и наложени имена в “Скъпи наследници”. Очарована съм и от младите актьори, които участват в сериала, както и от дисциплината, с която се върши работа в тази област. Впечатлена съм от целия механизъм, по който се работи по проекта”, коментира пред “Труд” участието си в сериала фолк звездата Анелия. Изпълнителката на “Дай ми още” сподели още, че не е имала никакви претенции откъм реплики и дадената й роля.

А на въпрос дали певицата ще продължи да се развива в тази област, от екипа й отговарят: “Очакваме на следващ етап да се случи другият сериал, по който се запали първоначално. В момента той е само проект, все още се обсъжда кои ще бъдат другите звезди”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица