Безмилостна битка обещават треньорите в “Гласът на България”

Графа е категоричен, че няма да се спре пред нищо, за да привлече в отбора си най-добрите изпълнители

Борбата в петия сезон на “Гласът на България” ще бъде безмилостна. Това обяви известният поп певец Графа броени седмици преди старта на музикалното предаване. Хитовият изпълнител, който за втора година ще се изяви като един от менторите в певческото състезание, обяви, че няма да се спре пред нищо, за да привлече в отбора си най-добрите изпълнители, явили се на кастинга.

На въпрос дали по този повод ще има скандали с колегите му на треньорския стол Поли Генова, Камелия и Иван Лечев, Графа отговаря, че всичко може би ще бъде в рамките на нормалното. “В предишния сезон доказахме, че можем да се борим много стабилно за участниците, но сега битката ще бъде безмилостно жестока и нямам търпение да започнем”, категоричен е Влади Ампов. И допълва още, че “в този сезон Графа ще бъде бомба със закъснител”.

Певецът обаче не е единственият, който се е амбицирал да отнеме короната на победителя в “Гласът на България”, с която миналата година се окичи Иван Лечев. Поли Генова е твърдо убедена, че в петото издание на музикалното шоу именно неин изпълнител ще бъде първи.

Самият Иван Лечев обаче няма никакво намерение лесно да се разделя с извоюваната веднъж вече победа. “Няма да я дам никак лесно. Ще я държа много високо и ще трябва доста да се борят за нея. Лично аз смятам, че няма да успеят да я вземат”, заканва се рокаджията.

До края на месеца ще стане ясно и кога ще започне новия сезон на музикалното риалити. След успеха на предишното издание, на предварителните кастинги за “Гласът на България” 5 се явиха 3 000 кандидати от над 10 държави по света. В пети сезон, освен със солови изпълнители и дуети, шоуто ще изненада своите фенове и с трио формации, които според новите правила ще имат право да влязат в надпреварата за наградата от 50 000 лв., но без гаранцията, че ще продължат в шоуто в оригиналния си състав.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл