Без дата за третия финал във волейбола

Все още не се знае кога и къде ще се играе третият мач от финалната серия в мъжката волейболна Суперлига. Шампионът „Нефтохимик 2010“ спечели с по 3:1 двете си домакинства и е само на още една победа от нова титла.

„Запазихте спокойствие и бяхме по-уверени от първия мач – заяви треньорът на бургазлии Найден Найденов. – С оглед на показаното, реално е да бъдем шампиони. Тези две победи ни дават увереност, че шансовете вече са много повече за нас.“

Той твърди, че няма претенции къде ще е третата среща. Днес волейболната федерация организира среща с ръководствата на двата клуба, на която въпросът трябва да бъде решен.

„Червените“ настояват да домакинстват в собствената си зала „Васил Симов“, която обаче не отговаря на изскванията за това ниво от първенството. Вариантите с „Христо Ботев“ и „Арена Армеец“ отпаднаха, тъй като съоръженията са заети.

„Да видим след 2:0 победи за тях дали ще се намери нужният компромис да играем в София, а не да излизаме за втори път в провинцията – призова треньорът на ЦСКА Александър Попов. – Това не би било хубаво за никого. Не би било честно.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт