Бербатов и Ивелин Попов по каналите на МТел

Голямото холандско дерби между „Аякс“ и ПСВ (Айндховен) е основен акцент в програмата на спортните канали на Мтел през уикенда. Двубоят е от 17,45 часа в неделя и ще се предава пряко по Mтел спорт 2. И този сезон сблъсъкът ще има пряко отношение към разпределението на челните позиции в Ередивизия.

По-рано в неделния ден, от 15,30 ч по Мтел спорт 1 е голямото московско дерби между отборите на Ивелин Попов и Георги Миланов – „Спартак“ и ЦСКА. Грандовете от руската столица са съседи в класирането, а трите точки са с цената на минимум 3-то място в посреждането след края на първия полусезон. Миланов няма да играе заради травма, но Попов има шансове да започне титуляр.

Димитър Бербатов и неговият „Керала Бластърс“ още преследват първата си победа в индийската Суперлига, а в IV кръг за първи път през сезона отборът ще играе като гост на „Гоа“. Двубоят е в събота от 16,30 ч по Мтел Спорт 1.

Мтел спорт 2 ще следи на живо поредната галавечер на UFC. На 10 декември от 5 ч Брайън Ортега, който не познава вкуса на поражението, ще излезе срещу Къб Суонсън в категория „перо“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт