Български студенти разказват на ученици какво е да учиш в Холандия

%d1%81%d0%bc%d1%81

Събитието е под надслов «Не питай агенти, питай студенти»

За първи път в България ще се проведе интересна информационна среща на настоящи и бивши наши студенти от Холандия с ученици. Събитието под надслов „Students Meet Students“ (Студенти срещат ученици) е ново и съвсем различно от стандартните изложения на университети .Организатор е единственият у нас специализиран консултант за образование в Холандия –UNIFY. Мотото на срещата е „Не питай агенти, питай студенти!“

Под формата на инфо-срещи, които ще се проведат този уикенд във София и в Варна ще се съберат над 20 от най-готините настоящи и бивши студенти  от Холандия, които ще разкажат на ученици, кандидат-студенти и бъдещи студенти "какво е да си студент в Холандия?" в абсолютно неформална атмосфера на по чаша кафе/чай/бира. Срещата в София ще бъде тази събота (20.01.) от 14 до 18 часа в „Бар Петък“  и в неделя (21.01) във Варна, в хотел Суис Белхотел (бивш Димят) отново след обяд.

Освен отговори на всички поставени въпроси, които интересуват бъдещите студенти, учениците ще имат възможност да чуят от първо лице забавни студентски истории, да намерият нови приятелства и да създадат страхотни контакти.

sms_webЕто няколко причини, поради които да посетиш „Students Meet Students“:

- Защото вместо обикновени представители на университети, ще ти бъде най-интересно да разговаряш със студенти, които учат там.

- Защото събитието се провежда в непринудена обстановка, вместо обичайната стегната и скована атмосфера на едно изложение за образование в чужбина

- Защото всички въпроси се приветстват и няма такова нещо като глупав въпрос

- Защото ние говорим на твоя език и знаем от какво се нуждаеш

- Защото най-добрите отговори се дават от някой, който вече е минал по стъпките

И още една причина – входът е свободен, само трябва да се регистрираш онлайн предварително тук. Повече за събитието може да прочетете тук и да споделите с вашите приятели във фейсбук събитието в София и във Варна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование