Вижте акцентите в броя на вестник "Труд" в петък, 8 декември 2017

Борисов сочи пътя на Балканите в София

кристалина, борисов, западни балканиИмаме рядък шанс да убедим Брюксел, че носим мъдрост, а не проблеми, каза българският министър-председател на среща на върха в София.

 

 

 

Банско тръгва към София с искане за втори кабинков лифт

Георги Икономов, Иван ОбрейковПричината е решението на кабинета да изтегли точката, с която се гарантират инвестиции в ски зоната. В столицата ще протестират поне хора от поне пет общини.

 

 

 

 

Истината е по-силна от лъжата

Христо Иванов и Надежда ЙордановаТрима магистрати изчистиха името си, опетнено от провалилия се Христо Иванов и Лозан Панов - коментар на "Труд".

 

 

 

 

Да почитаме държавността, не Освобождението

Предлагам за 140-годишнината от 3 март да поканим държавни глави от цяла Европа, не само от Русия - анализът на Божидар Димитров в рубриката "Политически разкопки".

 

 

 

 

 

 

Бунтът на “сърдитите млади хора” у нас предстои

Политологът проф. Георги МаноловВисшето образование е огледало на случващото се днес в България, казва политологът проф. Георги Манолов в интервю за „Труд“.

 

 

 

 

 

В Хитрино животът се завръща

ХитриноЕдна година след експлозията първи новодомци ще получат ключове за къщите си - репортаж на кореспондента на "Труд" за Шуменско Цветелина Георгиева.

 

 

 

Мистър Икономика

40-01Силует на носителя на приза на КРИБ Димитър Димитров, изпълнителен директор на фармацевтичната компания “Софарма Трейдинг” АД.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България