Вижте акцентите в броя на вестник "Труд" в сряда, 13 декември 2017

4 лв. на час за паркиране в центъра на София

02-1Градската управа взема мерки срещу замърсяване на въздуха от транспорт. Когато прогнозата е критична забраняват движението на автомобили, обясни зам.-кметът Йоана Христова. Градският транспорт става безплатен.

 

 

 

 

Властта пак клекна пред зелените рекетьори

зелени протестМОСВ изтегли точката за промяна на концесията на ски зона „Банско“. Текстът ще се гледа заедно с частичното изменение на действащия план за управление на НП "Пирин".

 

 

 

 

200 млн. лв. запор за активи на Иво Прокопиев

11-01Запорът е наложен от съда по искане на Комисията за незаконно придобито имущество. Над 150 млн лв. са от продажбата на “Каолин”. Прокопиев пробвал да закрие 4 свои офшорки в Кипър заради теч на информация от проверката.

 

 

 

 

 

 

Над 5000 страници обвинителен акт по КТБ

11-03Утре стартира мегапроцесът. Заради отсъствието на Цветан Василев делото може да бъде отложено.

 

 

 

 

Корпоративната социална отговорност - защо не знаем нищо за нея

13-01-kutiДържавата и бизнесът да работят заедно за подобряване на образователната инфраструктура. Нуждаем се от повече чувствителност на обществото към проблемите на хора с увреждания за подобряване на образователната инфраструктура - анализ на д-р Султанка Петрова, зам.-министър на труда и социалната политика.

 

 

Сирийското блато излекува руската мечка

12_2Изненадващо за мнозина наблюдатели, Кремъл вместо да потъне, обра всички дивиденти - коментар на Емил Спахийски.

 

 

 

 

Не е вярно, че университетите в България са много

OLYMPUS DIGITAL CAMERA„Труд” започва професионална дискусия за висшето образование в България. Поканихме за откриването й професор Борислав Борисов - човек с изключителен организационен опит и доказани практики в развитието на университетското образование у нас.

 

 

 

 

Нека силата бъде с него

40_johnson1Силует на режисьор Райън Джонсън, избран от “Дисни” и Дж. Дж; Ейбрамс да оглави “Междузвездни войни: Последните джедаи”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България