Вижте акцентите от броя на вестник "Труд" във вторник, 3 октомври 2017

ГЕРБ не дават Добрев

да си ходи

04-1

Структурите на ГЕРБ от цялата страна заляха партийната централа с декларации в защита на депутата Делян Добрев. В неделя той обяви, че е провел среща с премиера Бойко Борисов, на която му е съобщил, че възнамерява да подаде оставка като народен представител и като председател на областната структура в Хасково. Самият Добрев съобщи, че Бойко Борисов заявил, че „единствената достойна постъпка е да се откаже да му противоречи“.

Президентът Румен Радев:

Ако ГЕРБ търсят битка с мен, ще я получат

05_02

Напрежението между президента Румен Радев и управляващата партия ГЕРБ е факт и това призна сам държавният глава. “Води се тази битка, макар че не смеят официално да я обявят, но считайте, че щом като я търсят - ще я получат”, заяви Радев, след като откри новата академична година в аулата на Софийския университет “Св. Климент Охридски”. “Това, което ме смущава повече, не е тази битка, това са всички процеси, които стават в страната и то на фона на предстоящото Европейско председателство.

Бивш полицейски шеф

обвинен по „Суджукгейт”

08_01

Специализирано звено „Антикорупция” повдигна обвинения на Веселин Колев – бивш шеф на Областната дирекция на МВР в Добрич. Той ще отговаря за закана с убийство срещу основния свидетел по разследването срещу ексдепутата Живко Мартинов, наричан още Судужука. Другите две обвинения на Колев са за принуда над подчинени и за склоняване на вещи лица да дадат невярно заключение по дело, съобщи Румяна Арнаудова, ръководител на „Антикорупция”.

Кадровикът

делян добрев

Силует на Делян Добрев

Каталунското недоразумение

11_kuti

Нищо не може да оправдае действията на испанските власти срещу собствените им граждани - анализ на

Благовест Бенишев

 

 

 

Потоп в Черно море е имало, въпросът е как е станал

13_1

Интервю с д-р Калин Димитров, директор на Центъра за подводна археология в Созопол

 

 

 

Трудово-правна консултация на "Труд": Обиждат ме

по време на работа. Какво да направя?

работно място, работа, служител

Ловен щурм помете

глиганите в Северозапада

Разгром на стадата с диви прасета нанесоха ловните дружинки в област Монтана при откриването на сезона за отстрел на едър дивеч. Още при първия излет ловците повалиха сериозен брой диви прасета, а на места паднаха едри гиганти. В балканското село Превала ловците открили цяло стадо прасета, укрити в шубраците надалеч от къщите.

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България