Вижте акцентите от броя на "Труд" в неделя, 18 февруари 2018

Григор на

първи финал за сезона

григор димитров, гофен

Григор Димитров стигна първия си финал за сезона. Най-добрият ни тенисист победи Давид Гофен с 6:3, 15:0 и отказ на съперника му заради нелеп инцидент в Ротердам. При опит да контрира воле от бекхенд топката рикошира в лявото око на белгиеца. Дори и 6-минутният таймаут не помогна на 7-ия в света да се съвземе, след което съдията на стола обяви оттеглянето на Давид.

 

Протест срещу неонацисти в София

05-3-kareto-na-cheloto

Протест срещу провеждането на състояли снощи Луковмарш имаше в столицата по обяд вчера. Той бе под надслов “Без нацисти по улиците ни!” и се организира от движението “Антифашистко действие - София”. Участниците, които се събраха пред Музея за история в София, заявиха, че са против пропагандирането на неонацистки идеи.

 

Морето в Турция поскъпва

02-1

Kрай на по-евтините почивки в Турция. Цените на пакетите за ваканционен отдих в изестната със своя “ултра олинклузив” южна съседка на страната ни тази година са с 15-25% по-високи и постепенно се завръщaт към нивата от преди три години, разкриха пред “Труд” родни туроператори, който работят изключително на турския пазар.

 

Възстановиха дома

на 7 семейства след пожар

06-1

Дни преди Коледа голямо нещастие сполетява 7 семейства от смолянското село Момчиловци. При голям пожар, който най-вероятно започва от комина на къщата, изгарят домовете на семействата. Всички те са от селото и за щастие няма пострадали, единствените щети са само материални. Кметицата Сийка Суркова, която винаги се грижи за жителите на селото, отправя зов за помощ към сдружението „Приятели, помагайте“, с председател Лео Кадели

Обожавам

да ме

подценяват

Венета Харизанова

Интервю с Венета Харизанова

 

 

 

 

Срещу какво въстанаха “Дъщерите на Европа”

дъщерите на европа

Страхът не е и никога няма да бъде политически коректен - коментар на Етери Чаландзия, в. „Известия“

 

 

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България