Вотът на недоверие обречен на неуспех

Европредседателстото носи глобална положителна промяна и ще ни спечели уважение

Новата 2018 година е подвластна на Луната с вибрация 2. Въздейства на емоциите ни и изисква да сме дейни творци на доброто, на истинското, а не на привидното. Неосъзнаването на факта, че историята върви напред и няма как да бъде върнато удобното някому минало, ще е причина през 2018-а за чести платени протести, без необходимост. Важното е да има брожение и да се виждат тълпи от "недоволни" хора, които в по-голямата си част няма да са наясно за какво скандират - така им е казано, така правят.

Влиянието на Луната ще ражда страхове в немалко от политиците ни и ще води до вътрешно партиен разкол, партийно роене, както и за опити за дестабилизиране на управлението без резултат. Хаосът, в който мнозина искат да живеят през 2018-а, постепенно, но осезаемо започва да отстъпва място на реда - нова причина за страховете на всички, свикнали повече от четвърт век да живеят безнаказано, ловейки риба в мътна вода, която за свое удобство сами за размътили.

Период на общуване и анализ

Годината за премиера и президента

Третото коалиционно правителство на Борисов, въпреки че беше създадено през 2017-а година след преговори в периода на ретрограден Меркурий, съчетан обаче с други позитивни астрологични аспекти, започна успешно своята работа, а резултатите вече са доказани, реални, зрими и дори слепец не може да ги отрече, освен ако не е български опозиционен политик.

Премиерът Бойко Борисов е в периода си на общуване, даряващ му възможността да създаде полезни партньорства за България по време на европредседателството и да съхрани доброто име и авторитет на правителството и на България. Трудностите през февруари и октомври няма да го притесняват, въпреки че опозицията ще бъде още по-дейна с провокациите си.

Президентът Радев до рождения си ден през 2017 година беше в година на стабилност и хармония, година, в която каквото пося, ще го жъне до края aна мандата си – добро или дискредитиращо го, засега второто. След юни 2017-а и до юни 2018-а е в лична година на анализ, самоанализ, осъзнаване на грешките и естествено на съдбовни наказания, ако върви срещу изискванията на своята дата на раждане. През юни 2018-а навлиза в година на материални стремежи и кармична разплата. Само от него зависи дали ще се подаде на заложения от деня му на раждане меркантилизъм и дали ще съумее да приеме границите на задълженията си и няма да прави опити да иззема власт извън тях.

Идва време да спрем да бъдем гурбетчии

Бъдещeто на правителството

Управляващите ни са длъжни да бъдат в час с международните и с европейските изисквания и със случващото се на планетата, дори и в отдалечените спрямо България райони, защото не се знае дали няма да сме потърпевши, там където не очакваме. Правителството да не подписва международни спогодби, свързани с инвестиции в България или в други държави, ако има и най-малко съмнение, че заради клаузи ще търпим загуби.

През май, отбелязващ края на първата годината от управлението на третото правителство на Борисов, напредъкът в международните отношения ще започне да дава своите дългоочаквани плодове.

Началото на есенната сесия на парламента, след приключването на европредседателството ще е изпълнена с неочакваности от първия си ден, включително и със стимулирани, бурни обществени протести.

Октомври идва с предупреждението, че България я грози видима или скрита за обществото драстична външна намеса в живота на държавата ни, която е недопустима, дори и да е привидно добронамерена, защото последиците може да се окажат свързани с непосилни задължения от наша страна. Вече имаме изграден международен авторитет, през октомври е мигът да го завишим.

Изискването на ноември и декември, съчетано с ретроградното движение на Меркурий от 17.11 до 2.12.2018 и на годината на Луната, застанали на прага на 2019- а - годината на Юпитер, е да сме прозорливи и практични, да забравим ролята на молители, да бъдем достойни творци на съдбата си, да сме дейни и отговорни, да повярваме, че в България има хляб за всички, които искат да се трудят и идва време да спрем да бъдем гурбетчии.

Щурмът на опозицията

Негативни обрати за двете опозиционни партии

Новолунието в Козирог с особена сила повлиява родените в Козирог, каквато е Корнелия Нинова

Ще започна с един факт, който ме изненада и е причина да поканя госпожа Нинова да ми стане ученичка, за да не се шегува в публичното пространство с ретроградните планети. Тя, както каза, въпреки че не били обвързали датите за вота на недоверие с "ретроградния Меркурий или някаква Венера", точно в най-мощното влияние на ретроградния Меркурий обяви, че ще събират подписка и посочи датата 17 януари за внасяне на вота на недоверие. От БСП бяха убедени, че ще внесат вота през септември, след лятната ваканция. Внасят го сега, но в неподходящото време за тези, които искат да навредят на европредседателството ни и да рушат авторитета на България чрез дискредитирането на правителството.

На 17 януари и до края на седмицата, когато опозицията иска да внесе вот на недоверие към правителството, астрологично-нумерологичните аспекти и композитните предпоставки в звездните карти на лидерите на БСП и ДПС са свързани с негативни обрати за двете опозиционни партии. Възможна е агресия в кулоарите на парламента при внасянето или гласуването на вота заради новолунието в Козирог, което съветва: „Останете на позицията, на която сте в момента, каквото и да ви предлагат или искате. Импровизациите са забранени”. И както искащите властта са устремени да управляват натрупаните финанси в държавата, така може, ако този вот бъде внесен и гласуван, не само да се окажат с намален брой симпатизанти, а дори е възможно да се роди нова лява партия. Новолунието в Козирог с особена сила повлиява родените в Козирог, каквато е Корнелия Нинова.

Уви, астрологичните аспекти говорят за невъзможност да бъде постигнато просветление и проглеждане в средите на настоящата опозиция.

Рискът неосъзнато или провокирано да бъде тласната България към сериозни проблеми и разруха е реалност след януари. Окажем ли се в провокирана кризисна ситуация, свързана с вътрешната политика на държавата, не е нужно да се подават оставки, а е време за крайни и категорични действия на правителството и противопоставяне на БСП, която в настоящия си вид работи само за себе си, дори не и за своите привърженици. Част от върхушката в БСП без колебание ще е готова да нанесе необратими вреди на народа и държавата. Това ни показват звездите, а дали тази потенциална възможност би могла да стане факт, е съвсем друг въпрос. За да бъдат парирани опитите за дестабилизация, трябва да се разчита на спокойно изреченото слово и натрупана мъдрост.

След юни

Смени на депутати и министри

За месеците на председателството астрологичните аспекти не предполагат смени на министри. След като предадем на 1 юли 2018-а председателството на Австрия, не е изключено да има промени, но едва ли на министерски позиции, по скоро на по-ниските нива. През август опозицията за пореден път подмолно ще подтиква към създаване на изкуствено напрежение, ще бъде направен опит стабилността на България да се разруши през отпускарския сезон. Такава смяна не е заложена в астрологичен план на правителството и може да бъде избегната. Септември може да се окаже месецът с искане на депутатски оставки без оглед на партийната принадлежност на народните представители или отпадане на нечий имунитет.

Аспектите на планетите

подкрепят кабинета

Отношенията с Македония и другите страни от региона

Съгласно договора, подписан на 1 август 2017 година от премиерите Борисов и Заев, няма причина да не продължи сближаването ни с Македония. Договорът постави началото на края на македонизма. Тук държа да подчертая, че звездната карта на президента Радев носи аспекти, които при разговори с македонското правителство или президента на Македония, заради неправилно тълкувани негови думи, имат реалната сила да създадат проблеми и неочаквани спънки в развитието на отношенията между двете държави. Ето защо съветвам президента Радев да избягва срещи с политици и граждани от Македония, за да не се превърне в неволен рушител на българо-македонските отношения. Това е единственото предупреждение.

Премиерът Борисов прави всичко възможно да се възстанови доброто междусъседско общуване на Западните Балкани и няма съмнение, че ще успее в тази нелека мисия, въпреки историческите наслаги и противопоставянето през изминалите десетилетия. Аспектите на планетите подкрепят намерението му да помогне за интегрирането на тези държави в европейското семейство, съобразявайки се и с българския интерес, особено след юни 2018 година.

Обща вибрация и умереност

Ползи и рискове от европредседателството

Приемаме официално председателството на 1 януари 2018 година. Общата вибрация на годината е на глобални промени, с всички заложби да бъдат положителни заради стореното от третото правителство на Борисов до момента. Денят налага изискване за умереност, за търпение и такт, за рутина и изява на натрупания опит. Денят на официалното приемане на председателството 4.1.2018 е носител на кармична разплата с положителен знак, изчистваща недоразуменията, създадени между България и някои европейски държави по време на предишните родни управления след приемането ни в ЕС, но и на стабилност и хармония между България и държавите членки на ЕС и ще ни спечели още уважение от тяхна страна.

Официалното откриване с всички еврокомисари на 11.1.2018 г. е обвързано отново с търпение, такт и умереност, но и с глобална положителна промяна. Дивидентите ще са предимно морални и ще ни спечелят уважението на Европа, което е от значение за нашето европейско бъдеще.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България