В Банско подариха ново „Ауди” по случай откриването на зимния сезон

Курортът приветства новия сезон с над 140 награди, концерт на „Ъпсурт” и обилен снеговалеж

Най-добрият зимен курорт у нас - Банско откри новия зимен сезон с много настроение, музика и снежни игри с атрактивни награди. 30-годишният Радослав Вишанин спечели чисто ново Аudi A3 в емблематичната игра „Ловци на съкровища”, коята отдавна се превърна в запазена марка на курорта. Късметлията успя да изрови изпод снега на Бъндеришка поляна сандък №21, в който беше скрита голямата награда – чисто нов луксозен автомобил.

„Не мога да повярвам. Не го очаквах и още не го осъзнавам”, развълнува се младият банскалия. Той получи ключа от колата с фойерверки на сцената от бранд мениджъра на Audi за България Лъчезар Георгиев.

Щастливият собственик на колата се изправи в битка срещу 350 други ентусиасти, които се състезаваха в „Ловци на съкровища”. Общо организаторите бяха скрили 30 сандъчета, заровени на различна дълбочина под снега, а участниците имаха по 4 минути да опитат да намерят награда.

Как се ловува съкровище, скрито под снега

Освен голямата изненада нов автомобил, в сандъчетата имаше скрити 5 сребърни монети, кюлчета и медальони от Fibank, 5 смартфона от А1, както и сезонна карта за ски съоръженията в Банско от „Юлен”. Перлата на Пирин – хотел „Кемпински Гранд Арена Банско” зарадва ловците на съкровища с три награди – уикенд в хотела, ваучер за двама в СПА центъра и вечеря в ресторант „Коме Прима”.

Уикенди за двама в хотел „Стражите” и в хотел „Мура”, осигурени от “Балкан Холидейз” зарадваха други двама притежатели на сандъчета. Петима състезатели изровиха изпод снега бутилки червено вино, осигурени от Domaine Boyar.

От Maxsport подариха три ваучера за пазаруване в бутиковата верига за спортна екипировка, а БНК осигуриха на един от ловците на съкровища 3 литра вино Whispering Angel.

Луксозен дамски шал от висококачествени естествени материали от Jermandre отиде в ръцете на друг състезател. От Winbet изненадаха гостите в Банско със златно кюлче и с два бонуса без депозит на стойност по 500 лв. всеки.

Да откриеш злато в лифта

В играта „Открий злато в лифта” наградите бяха над 100. На път към снежните склонове на Бъндеришка поляна един щастливец откри златна монета, осигурена от Първа инвестиционна банка (Fibank). Други 100 късметлии получиха чадъри, термоси, спортни бутилки за вода, търсачи за изгубени вещи и батерии за телефон. В играта с награди се включиха и Maxsport, които бяха подготвили зимни аксесоари за 10 късметлии, които са се качили на лифта в деня на откриването на новия ски сезон.

Да се състезаваш с Марио Мат и Марк Жирардели

Известната игра „Влез в отбора на шампиона” тази година изправи 26 скиори в състезание за най-добро време. Състезателите бяха разделени в два отбора, водени от звездни капитани - тимовете на ски легендата Марк Жирардели и на олимпийският и трикратен световен шампион по ски Марио Мат.

„Чувствам се щастлив, че съм тук този уикенд. Банско е невероятен курорт, разбрах го още през 2011 година, когато дойдох за първи път”, сподели Марио Мат, който беше специален гост в Банско по случай откриването на сезона.

Сред любителите в състезанието най-бърз беше Антон Коюв от отбора на Жирардели, който спечели сезонна карта за ски съоръженията от „Юлен”. Масово спускане на ски звездите и децата от ски клуб „Юлен” официално постави началото на новия сезон в курорта, а зрелищна заря в ярки цветове оцвети небето над Бъндеришка поляна.

Ицо Хазарта и „Ъпсурт” направиха щур купон

Настроението на Бъндеришка поляна не стихна през целия ден. Музикалната част бе изцяло в ръцете на Ицо Хазарта и „Ъпсурт” , които получиха силна подкрепа от феновете си в планината. Снеговалежът не спря гостите на курорта да пеят както новите, така и познатите от миналото им хитове. В програмата се включиха също и балет „Нова”, диджей Sprite, както и най-усмихнатият водещ Део.

Вкусни гозби и пищна заря

От планината партито се пренесе в центъра на града, където се проведе официалната церемония по откриването на зимния сезон с концерт, пищна заря и кулинарен театър. Гвоздеят на програмата беше Ути Бъчваров, който сготви грандиозен бански суджук за всички посетители. Вино и награди от Fibank зарадваха банскалии и гостите на курорта по време на програмата в центъра на града.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини