В Сопот обсъждат публично бюджет-2018 на 8 януари

Кметът на Община Сопот Деян Дойнов покани жителите на родния град на Иван Вазов, представители на бизнеса, неправителствените организации и цялата местна общественост на публично обсъждане на проекта за бюджет на общината за 2018 г. То ще се проведе на 8 януари (понеделник) от 14.30 часа в зала „Хаджи Гьока Павлов”, а всички граждани ще могат да внесат своите предложения, мнения и препоръки до 22 декември (петък), както и по време на публичното обсъждане на бюджетната рамка за следващата година, съобщиха от местната управа.

На 19 декември (четвъртък) от 16 часа в къщата музей „Иван Вазов” в Сопот ще бъде открит коледен благотворителен базар, който ще продължи до 21 декември (четвъртък).

18pl4007-sopot-ivan-vazovПразненствата навръх Рождество Христово – 25 декември (понеделник), пък започват още от 8.30 часа сутринта, когато в местната възрожденска къща „Чардака” на „Сопотска греяна ракия” ще се събере местната коледарска дружинка.

В църквата „Свети Свети Петър и Павел” от 10.30 часа ще бъде дадено началото на коледния концерт на групата по вероучие. От 12 часа на централния площад в града започва богата музикална програма под мотото „Коледа като на село”, която включва посрещане на Дядо Коледа, Снежанка и елена Рудолф, раздаване на подаръци и почерпка „Коледна наздравица”, осигурена от кмета Деян Дойнов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини