В състезанието Business Run Varna "Айкарт"АД се включи с три отбора и взе призови места

При силен посетителски интерес и с десетки включили се в надпреварата отбори премина пилотното издание на Business Run Varna, което се проведе на 17 юни във Варна с подкрепата на „Айкарт“ АД (iCard AD).

Състезанието се организира от Спортен клуб „Бегач“ и се провежда от 5 години в София, от 2 години в Пловдив и за първи път във Варна. Освен партньор на събитието, „Айкарт“ АД  беше и един от основните участници в съревнованието. Компанията се включи с три отбора и завоюва първо място в щафетното бягане при мъжете, а отборът, воден от прокуриста на компанията Соня Николова, се класира на почетното второ място при жените.

Форматът Business Run представлява щафетно бягане за отбори на различни фирми и е с благотворителна цел, като всяка година 30% от събраните стартови такси се даряват в подкрепа на различна кауза. Тази година варненското издание ще подкрепи организацията „Спина бифида и хидроцефалия-България“ за реализирането на спортен рехабилитационен лагер за деца с двигателни нарушения.

В състезанието взеха участие 49 отбора, които трябваше да пробягат маршрут, включващ обиколки на трасе, разположено в зоната на предприятието за корабостроене и кораборемонт "Булярд".

“Ще продължаваме да партнираме на събитията в град Варна и инициативите в подкрепа на активния начин на живот, спорта и младите хора. Гордеем се с отличното представяне на нашите колеги и се радваме, че бяхме част от първото издание на Business Run Varna!” – сподели Явор Петров, изпълнителен директор на „Айкарт“ АД.

Варненската компания е един от най-бързо развиващите се лицензирани издатели на електронни пари в България, лидер на европейския пазар на финансови услуги, базирани на високи технологии, предоставящ сигурни, достъпни и иновативни финансови решения вече повече от 10 години.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт