Дария Симеонова кара самолет, скача с парашут

Пиарката Наталия от "Откраднат живот"

Най-лудата глава сред младите актриси в момента - Дария Симеонова или пиарката Наталия от сериала "Откраднат живот" скочи с парашут в първите дни на 2018 г. Тази седмица пък се появи на корицата на списание за йога. 28-годишната актриса не само се е увлякла по източната система от физически и духовни практики, но е и доста напреднала - умее да извива крайниците и тялото си в странни ъгли и посоки. Това не е голяма изненада, тъй като тя принципно е спортна натура, запалена сърфистка и сноубордистка.

Родена е на 23 октомври и се намира на границата между Везни и Скорпион, но пристрастеността си към адреналина вероятно е наследила от родителите си. Като момиче е висяла надолу с главата от балкон на 12-ия етаж, държана от двама приятели. Управлявала е и малък самолет, без да си има представа как се пилотира.

Освен като пиарката на болницата в "Откраднат живот" по Нова тв, стана известна и с ролята си на проститутка в третия сезон на „Под прикритие“. Дария се снима в чужди кинопродукции (например „В името на краля“ с Доминик Пърсел, който стана звезда със сериала „Бягство от затвора“) и направи няколко силни роли в театъра.

Като дете Дария не си е мечтала да стане актриса. В гимназията тръгва по стъпките на баща си, който е художник иконописец. Тя учи първо в Художествената гимназия, после в Приложното училище, специалност „Детски играчки“ и накрая е приета в Художествената академия. Чак тогава си дава сметка, че всъщност не иска да стане художник, а актриса. Кандидатства в НАТФИЗ и влиза от първия път.

Дивата амазонка Дария Симеонова си е намерила майстора и започва 2018-а в любовна идилия. Тя не споделя кой е човекът до нея, но казва само, че не е актьор.

* Материалът е от списанието "Труд Фамилия", което излиза всяка събота и се разпространява заедно със съботния брой на вестника

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица