Деми Ловато и Шон Мендес станаха „Любими изпълнители“

“Джуманджи: Добре дошли в джунглата” взе приза за “Най-добър филм”

“Странни неща” и Мили Боби Браун се отличиха в тв категориите

Деми Ловато и Шон Мендес спечелиха наградите за “Любими изпълнители” на тазгодишното издание на наградите “Изборът на децата”. Американската поп изпълнителка успя да надвие конкуренцията в лицето на световноизвестни певици като Тейлър Суифт, Бионсе, Кейти Пери и Пинк, и да спечели приза в категорията за дамите. Мендес пък се оказа по-харесван сред подрастващата аудитория от Ед Шийрън, Кендрик Ламар, Луис Фонси, Бруно Марс и диджей Калед.

Останалите наградени в областта на музиката включват вече разпадналата се момичешка група “Фифт Хармъни”, които грабнаха приз за “Любима банда/група”, момчетата от корейската формация BTS и песента Shape of You на Ед Шийрън.

Наградите “Изборът на децата”, които се връчват от американската телевизия “Никелодеон” за 31-ви пореден път, бяха раздадени в зала “Форум” в Ингълуд, Калифорния. Освен в областта на музиката, призове се връчват и в сферата на филмите, телевизията и новодобавените категории за социални мрежи.

“Джуманджи: Добре дошли в джунглата” взе статуетка за “Най-добър филм”, а главният актьор в лентата Дуейн Джонсън – Скалата стана “Любим актьор”. За най-добра актриса бе избрана Зендая, която влезе в ролята на любимата на супергероя Спайдърмен във филма “Завръщане у дома”.

В телевизионните категории големите победители са сериалът на онлайн платформата “Нетфликс” – “Странни неща” и главната актриса в него Мили Боби Браун, която стана “Любима актриса”. “Спондж Боб Квадратни Гащи” пък стана победители в категорията за анимационни предавания.

Водещ на церемонията за втора поредна година бе кечистът Джон Сина, който се изявява и като актьор. Наградите “Изборът на децата” са известни с това, че покриват някои от победителите или знаменитости, качили се на сцената на връчат статуетка, със зелено желе. Тази година жертва на тази традиция станаха моделката Хайди Клум, певицата Мел Би от “Спайс гърлс”, Шон Мендес докато си взима наградата за “Любим изпълнител” и самият водещ.

Актрисата Кристен Бел, бившият съпруг на певицата Марая Кери - Ник Кенън, моделът и актриса Кат Греъм, синът на Арнолд Шварценегер – Патрик, звездата от “Професия: Стриптийзьор” Чанинг Тейтъм и талантливата Хейли Стайнфелд бяха само част от холивудските знаменитости, които взеха участие в церемонията по раздаването на “Изборът на децата”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл