Ден на отворените врати в „Електроразпределение Юг“ на 23 ноември

„Електроразпределение Юг“ ( част от ЕVN България) ще се включи в инициатива Ден на отворените врати, организирана от Министерството на образованието и науката (МОН) в рамките на Европейската седмица на професионалните умения (20 - 24 ноември), съобщиха от централата на компанията в Пловдив.

В тази връзка на 23 ноември (четвъртък) от 15 до 17 часа 11 клиентски центъра на „Електроразпределение Юг“ в Пловдив, Смолян, Кърджали, Пазарджик, Стара Загора, Бургас, Сливен, Ямбол, Хасково, Карлово, Асеновград и Пловдив.

Всеки, който прояви интерес, ще има възможност да научи специфики от дейността на електромонтьорите и проектантите по техническото обслужване на електроразпределителната мрежа и съоръжения; за начина на организация и работа при съблюдаване нормите за безопасност.

Участието на „Електроразпределение Юг“ в инициативата цели засилване на общественото внимание към значимостта на професионалното образование в сферата на електротехниката и превръщането му в привлекателен избор за младите хора.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България