Депутатът от ГЕРБ Станислава Стоянова участва в научна дискусия „Мениджмънтът – реалност и бъдеще“ в Свищов

Народният представител от ГЕРБ Станислава Стоянова участва в научна дискусия "Мениджмънтът - реалност и бъдеще", която в петък започна в Свищов. Двудневният форум е посветен на 50-та годишнина от създаването на Катедра „Мениджмънт“ в Стопанска академия „Д. А. Ценов“.

Гл. ас д-р Станислава Стоянова, която преди да бъде избрана за народен представител, бе част от академичния състав на ВУЗ-а и член на Катедра „Мениджмънт“, приветства организатори и участници при откриването на научната конференция.

„В икономическата наука половин век е време, което мерим с поколения експерти, учени, преподаватели, студенти, посветили усилия на развитието на този важен дял от човешкото знание. Поглеждайки назад към началото, можем да се гордеем, че сме част от нещо истински голямо, от постижение, с което малко висши училища у нас могат да се похвалят“, каза народният представител и член на парламентарната Комисия по образование и наука Станислава Стоянова, която пожела на всички да продължават да работят с ентусиазъм и ефективност.

Стоянова поднесе и поздравителен адрес от председателя на Комисията по образование и наука в НС Милена Дамянова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика