Депутат от ГЕРБ: Тази глупост "Визия за България" почнаха да я слагат по таблата за некролозите

Напъните на БСП да обикаля страната не доведоха до нищо, заяви Маноил Манев

Бюджетът на БСП няма да доведе до нищо, когато авторите му са същите, които родиха мъртво-създадените вотове на недоверие и прословутото книжле (бел. р. "Визия за България") в червена обвивка. Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Маноил Манев по време на брифинг в НС.

„Когато г-жа Нинова пише алтернативен бюджет, я моля да не напише същото нещо, което пишат в тази глупост „Визия за България“, където почнаха да го слагат по таблата за некролозите. Напъните на цялата парламентарната група на БСП да обикаля страната и да се среща с пет човека, служебно извикани да се явят там, не доведоха до нищо“, каза той.

Според него алтернативният бюджет няма да доведе до нищо, когато експертизата, която го пише е същата, която е родила три мъртво-създадени вота на недоверие с глупави мотиви без никакво експертно съдържание. „Не на последно място, същата тази експертиза, която роди прословутото книжле с червена обвивка. Не мога да го нарека „Визия за България“, заяви още Манев.

Корнелия Нинова не може да дава морални оценки, когато в нейната парламентарна група се намира Манол Генов, каза още Манев във връзка с пресконференцията на БСП, на която Корнелия Нинова засегна темата за ДАБЧ, арестите на олигарси и ревизията на Прехода. Според Манев морални стожери могат да бъдат хора, които са показали морал.

По отношение на казаното от Нинова, че ГЕРБ „хвърлят на кучетата“ малкия коалиционен партньор, депутатът от ГЕРБ заяви, че ГЕРБ е последователна. „Всеки, който наруши закона получава своето място. Няма такива „свещени крави“ в отношенията на ГЕРБ. Всеки, който направи грешка си заема полагаемото място“, каза Манов. Той призова БСП да вземат пример от ГЕРБ и да си изчистят собствената къща.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика