Диктатура с “Истанбулска” дреха!

Шефът на ЕНП поставил ултиматум на премиера на Хърватия

Има пряк натиск от Жозеф Дол, шеф на ЕНП - поставил е ултиматум в телефонен разговор с премиера на Хърватия Андрей Пленкович за приемане на Истанбулската конвенция. На притеснението на Пленкович, че освен от собствената си партия ще бъде атакуван и от опозиционната Социалдемократическа партия, Дол отговаря - “бъди спокоен, лидерът на ПЕС Сергей Станишев има грижата за Давор Бернардин (лидер на хърватските социалдемократи) и Зоран Миланович (силният човек в партията, бивш неин председател и бивш премиер на страната).”

Разговорът се е състоял преди дни, информацията е по линия на католическата анти-истанбулска съпротива в Загреб.

Изводите от този пореден задкулисен рекет са:

1. Истанбулската конвенция е опасен заговор и пряко посегателство срещу европейската демокрация и правото на народите на самоопределение

2. Начело на Ееропейските институции (ЕК, ЕП, СЕ) стои самозабравила се всесилна клика, действаща задкулисно и изнудваща легитимни национални правителства

3. Тази политическа клика, в която колосалната корупция отдавна е заличила „ляво-дясно”, цели на всяка цена да наложи една континентална властова матрица, едно всесилно европейско Гестапо (GREVIO), чрез което да държи в страх и подчинение всичките европейски народи!

Отблъскващите задкулисни методи, изнудването и заплахите, с които си служат тези, които би трябвало да ни служат на нас, европейците, говори изключително за едно:

Очертава се еврократична диктатура, чиято главна цел е разрушаването на националните държави и техните легитимно избрани институции и разрушаването на Християнска Европа.

Диктатурата носи „истанбулска” дреха.

(Във фейсбук)

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари