Евтин билет за театър срещу карта за рейса

Ако имаме карта за градския транспорт в София вече ще можем да ползваме 50% намаление на билетите за постановките в Младежкият театър "Николай Бинев". Инициативата е на театъра и Центъра за градска мобилност.

Кампанията "Спирка Младежки театър" дава възможност за намалени билети за театъра на всички, които имат редовни карти за градски транспорт за 12, 6 и 3 месеца, както и на пътуващите с пенсионерски, ученически и студентски карти. Офертата важи за всички представления на театъра до края на година. За целта желаещите трябва да си вземат специален талон от пунктовете за продажба на превозни документи на ЦГМ. С този талон на касата на театъра се удостоверява, че картата е в срок, за да се получи намалението за театралния билет. Цената на билета, обаче, не може да бъде намалена под 6 лв.

„Мисля, че особено младите хора ще обърнат специално внимание на тази възможност като по този начин изпълняват две важни цели - от една страна да намалят вредните емисии във въздуха по този начин. И от друга страна разбира се да се възползват от възможността да посетят Младежкия театър с прекрасните представления и най-вече с изключително талантливите млади актьори на България“, каза столичният кмет Йорданка Фандъкова по време на откриването на кампанията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България