Жената на Алек Болдуин претърпя спонтанен аборт

Хилария Болдуин шокира последователите си в Instagram, съобщавайки им не само, че е бременна, но и че претърпява спонтанен аборт.

Съпругата на актьора Алек Болдуин публикува снимка по бельо, на която се вижда малкото й бременно коремче. Към поста тя написа дълго обяснение за случващото се.

"Искам да споделя с вас, че най-вероятно претърпявам аборт в момента. Свикнала съм да ви разказвам всичко, затова няма да ви спестя и тази новина, независимо, че не е добра и позитивна. За мен е важно да се премахне стигмата за спонтанните аборти в първото тримесечие от бременността, защото за никоя жена това не е лесно. Гади ми се, уморена съм и тялото ми се измъчва, а трябва да се преструвам, че всичко е наред, когато всъщност не е така", написа Хилария.

По-нататък в поста тя споделя, че ембрионът има сърцебиене, но е твърде слаб и не се развива с нормални темпове. Шансовете да оцелее са почти нулеви.

Въпреки това, 35-годишната Хилария има подкрепата на своето голямо семейство - съпругът й и четирите й деца, последното от които се роди преди едва 10 месеца.

Постът й привлече много положителни коментари и последователите й оказаха подкрепа и съчувствие. Какво точно ще се случи с бременността й, предстои да разберем.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица