Жена се удави в Поморие

лодки

Жена се е удавила в морето на Поморие. Трупът й е забелязан от служител на новото пристанище в града в 05.20 часа сутринта в неделя. До късния следобед тялото не беше идентифицирано. Местни жители първоначално коментираха, че им прилича на рускиня, но от полицията казаха, че все още няма данни дали е българка или чужденка. Жената е на видима възраст 50- 55 години, била с маска, плавници и шнорхел.

Безжизненото тяло било забелязано на 20-30 метра навътре в морето, срещу заведението "При Американеца" и извадено с лодка.

Или и е прилошало, или се е ударила в подводните скали, който са много в тази част на ивицата, допускат поморийци. Мъртво вълнение в момента няма, подводните течения не силни, смятат спасителите.

С удавената жена в неделя, жертвите от началото на сезона стават шест.

Пак в Поморие се удавиха двама братя-пловдивчани, на Каваците- 17 годишен младеж от Стралджа, столичанин потъна в района на курорта Лозенец, а 12- годишно дете загина в морето на Северния плаж в Бургас.

Трагичните случаи бяха основно заради подводните ями. Аутопсия ще установи от какво е настъпила смъртта при последния в Поморие.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България