Запалиха автомобил на залавян с наркотици във Вършец

Снимка: Архив

Лек автомобил е запален на паркинг във Върщец. Колата е собственост на криминално проявен мъж, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Пожарът избухнал към 03,30 ч. в неделя зад жилищен блок в курортния град. Лек автомобил „Алфа Ромео 159” със софийска регистрация бил обвит в пламъци и хората от района подали сигнал в полицейското управление.

На мястото пристигнал екип пожарникари, които загасили огъня. При извършения оглед служителите на МВР установили, че запалената кола е собственост на криминално проявения Димитър П., роден в София, но живеещ във Вършец.

Според запознати мъжът е залавян с наркотици. По мнението на експерти преди да бъде запалена колата най-вероятно е била залята в предната част със запалителна течност и огънят обхванал двигателния отсек.

По случая е образувано досъдебно производство. Само преди седмица във Вършец бе подпален и джип „Ленд Ровър” - собственост на англичанин, който обаче се ползваше от местен криминално проявен мъж - Ивайло И. /54 г./ Двата палежа не са свързани, твърдят от полицията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България