Зелени, сини и получервени в Отечествен фронт срещу зимния туризъм

Кръгла маса под надслов „Да върнем Витоша на гражданите“ организираха в София сините ДСБ, партия „Зелените“, получервените „Да, България“ и лутащите се в политическия спектър ДЕОС.

На сбирката водещи учатници бяха добре познатите лица, които днес са синоним на политически провал – Христо Иванов, бивш правосъден министър, Атанас Атанасов, генерал, Борислав Сандов, известен „природозащитник“ и любител на плетените шапки и неуспял кандидат за депутат.

Кръглата маса бе в една посока – малките партии отново говориха срещу развитието на зимния туризъм и от всичко се разбра, че те се опитват да се обединят в малък Отечествен фронт срещу идеята за модернизацията на ски зоните в българските планини.

Вината за състоянието на Витоша бе хвърлена върху Столичната община, която всъщност сериозно работи, за да реши проблема с неработещите лифтове.

Въпреки това малките десни с различни цветове и за пореден път опитаха да извлекат политически дивиденти, което означава само едно – мечтаят за предсрочни избори и власт и използват екологията за своите политически цели.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България