Иван Звездев и звездни ресторанти в първото издание на фестивала „Вкусът на Пловдив – Коледа 2017”

Иван Звездев и топ готвачите на куп „звездни” ресторанти в Пловдив са сред участниците в първото издание на най-новото кулинарно шоу – фестивала „Вкусът на Пловдив – Коледа 2017”, който ще се проведе на 8 и 9 декември. Негови организатори Сдружението на ресторантьорите и хотелиерите „Тракия - Пловдив“ и Регионалната занаятчийска камара в партньорство с Община Пловдив, МОЛ „Марково тепе“, БХРА, фондация LocalFood.bg и Асоциацията на професионалните готвачи в града под тепетата.

По време на двата фестивални дни този петък и събота изявени пловдивски ресторанти и производители на местни храни и напитки ще демонстрират своята кухня и продукция извън обектите си. Шеф готвачи от Пловдив ще демонстрират изделията си пред очите на посетителите, които ще могат да опитват различните вкусове на пловдивските заведения и производители, обединени от една обща концепция, допълнена с много съпътстващи напитки, вино и бира.

Кулинарното шоу-фестивал „Вкусът на Пловдив Коледа 2017” ще бъде открито в петък в 14 часа на третия етаж на МОЛ „Марково тепе” от заместник-кмета по културата и туризма Александър Държиков.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България