Ирина Шейк показа годежен пръстен

Изглежда красавицата и Брадли Купър се стягат за сватба

По всичко изглежда, че Ирина Шейк и Брадли Купър се стягат за сватба, съобщава сайтът spletnik.ru. Слуховете, че звездната двойка се е сгодила се потвърдиха, след като красавицата демонстративно показа годежния си пръстен. Близки до двойката разкриват, че актьорът тайно е предложил на супермодела брак, малко след като разбрал, че отново ще става баща. „Брадли тайно даде пръстена на Ирина, след като научи, че е бременна. Двамата имаха проблеми във връзката си и се караха постоянно. Но нещата помежду им станаха доста сериозни, след новината за бебето и те решиха да постъпят правилно. Той е много мил с нея“, издават приятели на звездната двойка и коментират, че пръстенът на Ирина е винтидж. "Не е нещо ново и лъскаво, нито пък скъпо“, уточняват те.

Ирина ШейкИрина Шейк определено обича да изненадва своите фенове и да съобщава новините около себе си в движение. Тя се появи на светско събитие в Барселона, част от седмица на сватбената мода. Феновете й веднага заподозряха, че се готви за сватба, след като при позирането за снимки, впечатление направи пръстенът на безименния й пръст.

Особено интересен момент бе заставането на Ирина Шейк в профил, което разкри и леко наедрялото й коремче. Имайки предвид перфектната форма на супермодела и умението ѝ да съобщава новини по особено неочакван начин, присъстващи на събитието се зачудиха дали това всъщност не бе обявяване, че Ирина Шейк и Брадли Купър чакат второ дете.

Супермоделът пробва сватбена рокля

За първи път за предстоящата сватба на Ирина Шейх и Брадли Купър започна да говори през юли миналата година, няколко месеца след раждането на дъщеря им. Тогава двойката не коментира информацията, която се появи в медиите, но очевидно все пак са решили официално да формализират връзката си.

32-годишната Ирина Шейх и 43-годишният Брадли Купър започват да се срещат през пролетта на 2015 г., а в края на 2016 г. стана известно, че двойката чака първото дете - на ежегодното грандиозно шоу на "Виктория сикрет" Ирина се появи със заоблен корем, а на 21 март 2017 роди дъщеря си, която кръсти с френското име Леа де Сейн.

Сега, в Барселона, Ирина Шейх затопли слуховете, че е бременна. Супермоделът посети ревюто на марката Pronovias. Тя не се качи на подиума, но не пропусна шоуто, на което се появи с лека ефирна рокля, наподобяваща на сватбена, под която прозира наедрябото й коремче.

Чака ли второ дете Ирина, е предположение, което нито е официално потвърдено, нито отречено. Шейк и Купър дълго пазиха в тайна и първата бременност на супермодела. И сега слуховете остават да се въртят в публичното пространство, но отдавна е известно, че двойката планираше да има второ дете.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица