И МГЕРБ - Пловдив подкрепи една от най-мащабните доброволчески инициативи в България

Младежката структура на ПП ГЕРБ в Пловдив – град се включи и през тази година в кампанията "Да изчистим България Заедно" – една от най-мащабните доброволчески инициативи у нас, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи родината ни по- чиста в дългосрочен план.

"Младежите от пловдивската организация участваме в инициативата още от самото й начало. Забелязваме една положителна тенденция - с всяка изминала година, в която чистим организирано, количеството на отпадъците намалява. Надяваме се тези положителни тенденции да се запазят, а младите хора да развиват все повече отношението си към опазване на чистотата в средата, в която живеем. Правилата са елементарни - просто трябва да изхвърляме отпадъците на местата, определени за това.

Това е важно защото най-големите струпвания на боклук се забелязват около местата за изхвърлянето му", заяви Мирослав Тенев от ръководството на МГЕРБ Пловдив-град. Представителите на МГЕРБ се включиха през уикенда в почистването на Младежкия хълм (Джендем тепе) и на различни места в шестте района на Пловдив.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони