Каква съдба очаква родените през 2019-а

Според руска нумероложка те ще са умни и ще проговорят по-рано

„Децата, родени през 2019 г., ще имат предимство още със самото си раждане“, твърди известната руска нумероложка Олга Перцева, цитирана от wday.ru. Според нея те ще са общителни, 9 пъти по-паметливи и ще започнат да говорят по-рано.

Ето какви точно ще са качествата на децата според месеца им на раждане:

Февруари и декември – спортисти

"Ако бебето се роди през февруари или предстои да станете майка през декември, то бъдете сигурни, че вашето дете ще обърне цялата къща с главата надолу, а като порасне, нищо чудно да спечели олимпийски медали. През тези месеци ще се родят изключително енергични и физически силни деца. В същото време те ще са много шумни и активни, талантливи и комуникативни”, смята нумероложката.

Януари, октомври и ноември – бъдещи лидери

Децата, родени през някой от тези месеци, ще бъдат много смели и амбициозни. Нищо чудно да направят забележителна кариера. Те ще са истински лидери. „Силни воини, родени шефове със силен дух и способност да контролират. Тези хора не се адаптират към ситуацията, те просто я променят. Амбициозни са и сами изкореняват всичките си слабости", категорична е Олга Перцева.

Март, юни и юли – художници и фотографи

"Тези бебета просто ще са родени с талант. Бъдете сигурни, че те ще са толкова сладки, че просто няма да има опция да издържите да им забраните нещо или да им откажете да им вземете играчка например. Способни да учат, талантливи и очарователни, тези малчугани могат да разтопят всяко сърце - обяснява Перцева. - Те са бодри, самоуверени и хармонични. Ще станат страхотни фотографи, художници или дизайнери.”

Април и май – финансови гении

Бебето ви ще бъде надарено с огромен интелект. „Независими, способни в спорта, рационални, икономични и с перспективно финансово бъдеще. Децата, родени през май, ще имат страхотно развита логика. Ще се справят във всякакви технически специалности. Може да се занимават и с научноизследователска дейност. Те ще имат и страхотно чувство за хумор”, смята Перцева.

Август, октомври и януари – борци за истината

Любезни, симпатични и щедри – всички тези качества ще притежават бебетата, родени през август, октомври и януари. „Милостиви, верни и борци за истината. Родените през август ще имат силно развито чувство за дълг. От тях ще излязат страхотни адвокати, лекари или учители. Те ще се борят докрай за каузите си”, вещае нумероложката.

Октомврийчетата обаче ще са любимците на 2019-а. „Те ще могат да станат политолози, писатели, историци, лингвисти и хора на висок пост в професията. Лесно ще намират общ език с всеки. Ще ходят на детска градина с удоволствие и винаги ще им е интересно. Те ще са хора без никакви граници”, заявява нумероложката.

 

И наши звездни дами се доверяват на числата

И нашенските примадони се доверяват на нумерологията, като някои от тях, предварително решили да раждат с цезарово сечение, дори искат да им се изчисли най-удачната дата за поява на бебето на бял свят.

Нумеролозите твърдят, че дата на раждане - ден, месец, година, е генетичен код за същността на личността.

Светлана и Християн Гущерови например вече са се консултирали с астролог за раждането на своята първородна дъщеричка. Засега обаче пазят датата в абсолютна тайна.

В последно време стана много модерно ВИП-двойките да ползват услугите на астролози, щом очакват дете. Не е тайна например, че Деси Банова се е допитвала до Оксана, вдовицата на Иван Станчев, за датите, на които да даде живот на своите деца - дъщеря си Йоана и сина от Росен Плевнелиев - Йоан.

В очакване да станат майки през 2019-а са редица известни българки. Петя Дикова очаква момченце напролет. По настояване на бъдещия татко Илиян Любомиров детето ще се казва Александър.

Още този месец се очаква сексоложката Наталия Кобилкина да стане майка. Тя и съпругът й още не са решили къде ще се роди бебето им - в България или ще предпочетат друга държава, тъй като Такис Дретакис има бизнес и много пътува, включително и в САЩ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл