Как зодиите правят кекс

Овен

Джакомо Казанова

Той: Той смята че е страшно добър в секса и настоява да го правите навсякъде. Не е придирчив към партньорките, все пак в секса важният е той, самият. Любим номер му е да изчезне без предупреждение и след известно време да цъфне на прага ви - ни лук ял, ни лук мирисал. Под този знак се е родил Джакомо Казанова.

Тя: Заради секса би зарязала и най-свестния човек и би се обвързала с пълен тъпанар. Във връзката жената Овен е като дете - капризничи, тръшка се, прави сцени на ревност. Както й е къс фитилът, от яд може да ви кръшне с първия срещнат.

Телец

Пъпът на Земята

Той: Мъжът Телец е убеден, че той, лично, е пъпът на Земята. Към любимата съпруга или приятелка е мнителен и деспотичен. Идеалът му за жена е майка му. А върховната идилия: той - като тюлен на дивана, телевизорът работи, на масичката са наредени напитки и мезета.

Тя: Жената Телец е сексуална и пощелива. Но държи на семейството и вероятно ще ви остане вярна. Създава впечатление на романтичка и глезана, но ще видите, че е в отлична спортна форма, когато започне да мята по вас вази, пепелници и тигани. Вие само се постарайте да я вбесите.

Близнаци

Любител на новостите

Той: Близнаците са сред най-големите извратеняци. Когато става въпрос за секс - искат да опитат всичко. Виртуози са в тормоза и могат с кука да ви извадят душата, да я извият на фльонга и да я хвърлят под случайно минаваща катафалка. Имат нужда от разнообразие и несигурност, иначе го хваща съклетът.

Тя: Загубата на любимия разпалва ловната й страст, която погрешно приема за дълбока и нещастна любов. В мъжа търси духовна близост и добро материално положение и би се примирила, ако в леглото нещата не са перфектни. Това не й пречи да кръшне при случай.

Рак

Учебник по психология

Той: Никой не може да изиграе така добре "оскърбената добродетел", както виновният Рак. Поводи за скандали не липсват. Настроението му се променя според фазите на Луната, атмосферното налягане и посоката на вятъра. Мамино синче е във всичко, освен в секса.

Тя: Сакън, да не се разплаче! Няма по-жална картинка от опечалената жена Рак. Тя е енциклопедия на комплексите и предразсъдъците - по нея се учат всички млади психиатри. Критиката никога не й действа конструктивно, напротив разярява я. Ако запомните това просто правило, ще си живеете добре с нея.

Лъв

Не-от-ра-зим любовник

Той: Високомерен е, но в същото време и достатъчно великодушен, за да таи нанесените му обиди и оскърбления. Обещае ли ви нещо, непременно ще го изпълни, стига да не забрави. Ако искате мир и щастие, всекидневно го уверявайте, че в леглото е просто не-от-ра-зим!

Тя: Тщеславна и властна, Лъвицата има невероятната способност да си измисля причини да бъде нещастна. При кавга ще ви засипе с огън и жупел, ще се врътне и ще се надуе. Понеже е центърът на Вселената, ще очаква вие да припълзите обратно, независимо чия всъщност е вината за скандала.

Дева

Без фантазия

Той: Някои жени е добре да могат да носят на бой. Партньорката на мъжа Дева трябва да може да търпи критика. Това е основното, което ще й се наложи да търпи, докато има връзка с Девата. Ако говорим за секса - има и мъже Деви, които са умели любовници, но те са по-скоро изключение.

Тя: Очевидно е, че ако ви правят забележки, то те са само за ваше добро. Кой ви е крив, като не сте научени на ред и дисциплина? Сексуалната фантазия на Девите се разпростира максимум до три пози. Колкото и да е странно, Девите биха живяли с неудачник и безделник, стига да го обичат.

Везни

Любовна птичка

Той: Казват, че мъжете Везни били най-добрите любовници - артистични, грижовни и изобретателни. Но само при условие, че Слънцето им се намира в подходящата планета. Всеизвестно е, че Везните са като любовната птичка - често остават завинаги с един партньор.

Тя: Везната от дете е убедена, че е неотразима. Затова на нея й е нужен не любим или съпруг, а преди всичко фен. Човек, който е в състояние да оцени нейната уникалност, да се възхищава от външността, вкуса и острия й ум. В замяна жената Везни е готова да прости на партньора си почти всичко, дори изневяра.

Скорпион

Всички други са нули

Той: От пари не се интересува, но помни кога сте забравили да му купите подарък за някой празник. "Вярност" е дума от книгите, без всякаква връзка със семейните проблеми на Скорпиона. След 40-те повечето мъже Скорпиони се развеждат с гръм и трясък.

Тя: Първо трябва да изясним, че жените, които не са Скорпиони, са абсолютни нули в секса. Това е основната причина, поради която жената Скорпион изпада в бяс, когато разбере че са й изневерили. Яростта й не подлежи на описание. Всеки трябва лично да се увери какво е усещането и, ако му стиска, нека пак я ядоса.

Стрелец

Зациклил в работата

Той: Зациклил на тема работа и кариера, Стрелецът се отличава с отлично казармено чувство за хумор и средновековна галантност. Те са прехвалени любовници, които скачат от легло в легло, а в паузите четат трактати против женската ревност. На старини пишат мемоари, които са пълна измислица от кора до кора.

Тя: Жената Стрелец е Казанова във фуста. Тщестлавна е и си въобразява, че е сексуална манна небесна за който и да е мъж. Без задръжки разказва за предишните си гаджета. Тя е мечта и за романтика, и за перверзника, понеже мутира според неговите представи.

Козирог

Деспот и тиранин

Той: Козирогът е честолюбив и похотлив. Напълно правилно смята всички жени за развратници, а всички хора - за създадени с цел да му усложняват живота и да го дразнят. Този, който дръзне да го обиди, попада за вечни времена в черните му списъци.

Тя: Комплексарка е. Външно пази самообладание, а вътрешно ври и кипи от страсти. Свръхемоционалната й душа има нужда от разреждане на заряда. Това става поне веднъж седмично под формата на гръмотевични скандали. Не скучае, дори да е сама, тъй като през цялото време е заета да търси проблеми там, където ги няма.

Водолей

Напълно задръстен

Той: В секса са напълно задръстени. Ако жената не направи първата крачка, никога нищо няма да се случи. В леглото е лаик и някои неща само ги подозира как стават. Налага се възлюбената да го обучава, но той определено не е добър ученик.

Тя: Тя е съблазнителка и измамница в тяло на девица, с две думи: живо зло. Под този знак се е родила змията, изкушила Ева в райската градина. Мрази да гледат на нея като на сексуален обект и ненавижда, когато се държат с нея, като с безполова. Предпочита да кара камион и да ремонтира врата, вместо да готви и шета.

Риби

Прави от жената принцеса

Той: Отличава ги циничното чувство за хумор и способността им безспир да разговарят, най-вече със себе си. Поради липсата на твърди убеждения, никой не може да им хване спатиите - в какво вярват, какви хора харесват. Иначе са кавалери и знаят как да накарат една жена да се чувства принцеса.

Тя: Рибите от женски пол се носят из океана на илюзиите. Почти без сили са, защото постоянно се борят с чувството, че са предадени. От кого и защо - не е ясно. Тъкмо тази тъга се проявява и в секса, който принципно е втората им естествена среда, след океана на илюзиите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп