Кейт, Уилям и децата със самолетни билети за 365 паунда общо

За разлика от частния полет на Меган, Хари и Арчи за 20 000 паунда

Докато Меган Маркъл, принц Хари и бебето Арчи наемат частни самолети, струващи 20 000 паунда, самолетните билети на другото популярно кралско семейство - Кейт Мидълтън, принц Уилям и трите им деца - струват едва 365 паунда общо.

Редица британци изразиха недоволството си, след като научиха, че за 11 дни Меган, Хари и Арчи са се качили на 4 чартърни полета , струващи цяло състояние. Негодуванието се увеличи и от факта, че кралските особи се представят за еко защитници, а същевременно замърсяват природата допълнително с частните полети.

Обяснението на някои звезди, близки до Меган и Хари, е, че младото семейство е предпочело да пътува самостоятелно заради сигурността им.

Рано тази сутрин обаче, папараци заснеха Кейт, Уилям и трите им деца да се отправят към пътнически самолет от Норуич до Абърдийн. Освен че се возят с нискотарифна линия, семейството пренася целия си багаж от летището към самолета.

Някои от пътниците коментирали пред таблоида, че дори не са разбрали с кого са пътували: "Едва когато слязоха, видях кои са. Нямаше излишен шум и суета, просто едно семейство, което се вози на самолет".

След тази случа, още повече британци са разгневени за разточителните почивки на Меган и Хари, както и за двойните стандарти в кралския двор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица