Кметицата на "Младост" Иванчева: Овъргаляха ме в калта (ВИДЕО)

Шефката на столичния район опита да направи вечерна проверка на строеж без с нея да има полиция. Изгониха я

Кметицата на Младост Десислава Иванчева се оплака във фейсбук, че е била бутната в калта от охранители на строеж. Иванчева разказва, че вчера вечерта отишла на площадката, където инвеститорът "Гаранти коза" издига нова сграда, тъй като получила сигнал от гражданин от близкия блок 303, че се вдига шум след разрешеното за това време.

От видеото, което Иванчева е прикачила към разказа си се вижда, че тя отива при охранителя в будката и му заповядва: "Къде са ви началниците, където ви дават разрешителни за строеж за биене на плочи поосред нощ, да дойдат веднага!". От кадрите се вижда още, че когато искат да я изгонят от обекта, Иванчева започва да крещи "Аз съм кметът на "Младост", нямаш право да ме пипаш" и продължавва "Аз съм кметът на Младост и никой няма право да ме пипа".

Работниците, дошли да видят какво става, й отговарят "Ама сега ни го казваш", а кметицата заявява - "Казах го на вратата". След това човек от охраната я пита - "Защо ми посягаш". Следва разправия, а Десислава Иванчева започва да крещи - "О, сега викам полицията, моето момче!". Останалото вижте във видеото.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България