Корнелия Нинова: Рано или късно всеки, който краде, ще лежи в затвора

„Ами той като че ли вотът на недоверие приключи, преди да е приключил. Оглушителното отсъствие на министър-председателя е самопризнание за вина за корупция.” Така започна изказването си председателят на БСП Корнелия Нинова в началото на дебатите по вота на недоверие към кабинета „Борисов 3“.

„Обръщам се най-вече към българските граждани. Уважаеми български граждани, правим този вот на недоверие за вас. Всеки от вас е свободен човек да подкрепя БСП, ГЕРБ, ОП, „Воля“, ДПС. Това е свободен избор, но всеки от вас е срещал в живота си корупцията“, заяви Нинова.

Тя посочи, че вотът на недоверие е за хората, за да имат смелост, сили, да ги освободи от страха и да им даде самочувствие, че никое правителство не е по-голямо от тях.

„Този вот не е само за БСП и на БСП. Той е на майките на децата в София, които не са си платили и не са в онзи списък за детските градини с предимство. То е за работниците, които не са си получили заплатите, но работодателите ще се измъкнат от отговорност, защото са си платили, на когото трябва или са близки до властта.

Той е на собствениците на малки и семейни фирми, които няма да получат обществена поръчка“, каза лидерът на БСП.

„Уважаеми българи от всички политически цветове. Не се предавайте! Може да е трудно и бавно. Но рано или късно всеки, който краде ще лежи в затвора. Преди да сме партийци ние сме българи. Рано или късно България ще стане нормална държава“, призова Нинова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика