Куин Латифа си смалила гърдите

„Кралицата на рапа” страдала от болки в гърба и затова прибегнала до операция на бюста

„Лий Даниелс: Стар“ е история за възхода на три момичета към славата. Вторият сезон завърши със заплаха за животите на Карлота, Алекс, Симон, Дерек, Котън и Каси. Карлота оглави отдел „Репертоар и музиканти“ на „Мидтаун Саунд“, но всичко за нея се срина, когато разбра, че Каси е убила Джахил. Когато Карлота се изправи срещу Каси, двете извадиха пистолетите и единият гръмна...Междувременно Алекс, Котън и Дерек летят към Ню Йорк, когато от новинарската емисия става ясно, че има катастрофирал самолет и никой не знае кой е оцелял. Третият сезон на сериала продължава три месеца по-късно, когато Стар се завръща след турнето си и най-накрая става ясно какво се е случило с Алекс и Симон. Новите епизоди на поредицата „Лий Даниелс: Стар“ се излъчват по FOX, от 22:00 часа.

Главната роля в сериала се изпълнява от американската рап певица и актриса Куин Латифа. Наричат я още „кралицата на женския рап”. Работи още като фотомодел и активно се снима в киното. Обикновено е в ролята на непокистка, която не се интересува от чуждото мнение, цапната в устата и щура, което напълно съответства на характера й. Носител е на „Златен глобус” и „Грами”. Има номинации за” Еми” и „Оскар”.

Нейното истинско име е Дана Илейн Оуенс. По националност е американка с африкански и индийски корени. Родена е в Ню Йорк на 18 март 1970 г. Майката на Латифа е учителка, а баща ѝ полицай. Двамата се развеждат когато Дана е на 10.

В ученическите си години тренира баскетбол, но спорта не я привлича така силно, както музиката и сцената – участва в почти всички училищни постановки и пее в църковния хор. Като тинейджър започва да пише песни – рап парчета за съдбата на чернокожите жени. Стартира кариерата си като рап изпълнителка след завършване на средното си образование. Тогава получава и прозвището Латифа от своя брат, което означава „нежна”. Майка й решава да пусне нейни песни на местния ди джей, който й помага да пробие на музикалната сцена.

След това получава предложение за участие в театър „Аполо”, което изиграва голяма роля в творческата кариера на Латифа. През 1999 г. е издаден първият й диск All Hail the Queen, който веднага я прави изключително популярна: общият тираж е 1 милион копия. Сред феновете, тя става една от най-добрите рап изпълнителки. През следващите 4 години издава още 2 албума, а нейните хитове са наградени с 6 награди „Грами”.

Първата филмова роля на Куин е от 2001 г. във филма „Тропическа треска”. Големият успех веднага я прави желана актриса за продуцентите и тя участва в сериала „Единична стая”, който продължава от 1993 до 1998 година. След това кариера й тръгва стремглаво нагоре, а през 1999 г. прави собствено телевизионно шоу. През 2002 година печели „Оскар” за ролята си в мюзикъла „Чикаго”. Получава своя звезда на „Алеята на славата” и не спира да се снима в телевизията и киното.

Латифа не обича да говори за личния си живот и не желае дори да опровергава или потвърждава скандалните слухове за себе си. Известно е, че никога не се е омъжвала, но в интервю искрено признава, че мечтае да бъде майка на осиновено дете. По думите й, събира смелост за това от 17 години. Друга интересна подробност от личния живот на Куин е, че тя е бисексуална. В момента има връзка с момиче на име Ебони Никълс. Двойката често е засичана заедно, но липсват други подробности за техните взаимоотношения.

Певицата е силно привързана към брат си, който за съжаление умира твърде млад. Едва на 24 Ланселот загива при катастрофа с мотоциклет, подарен от сестра му. Дори след толкова години, Латифа продължава да съжалява горчиво за случилото се - в знак на памет тя носи верига с ключове от този мотоциклет около врата си. „От тази трагедия научих урок - животът не спира след загубата на любими хора“, казва Куин. - Знам, че брат ми не би искал да се скърбя вечно за него и да престана да живея пълноценен живот”. Миналата година певицата загуби и майка си.

Латифа е известна с пищните си форми и никога не се притеснява от тялото си. Нейното тегло е 95 кг с височина 178 см. В мрежата може да се видят много снимки на певицата в бански костюми и къси рокли. През 2005 г. Куин се снима в реклама на бельо за едри дами. В интервю тя признава, че тялото й често е източник на проблеми за нея. Дълго време актрисата страда от болки в гърба поради размера на гърдите си, а през 2009 г. дори решава да си направи операция за намаляване на бюста, за да намали натоварването на гръбначния стълб.

„Кралицата на рапа” е известна и със своя бизнес нюх. Още с първите си хонорари като певица инвестира парите си в малък магазин за видеопродукти в дома си. След време започва да се занимава с музикално продуцентство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица