Лидери от аутсорсинг индустрията се събират във Варна

Над 200 водещи топ мениджъри и собственици на компании ще участват в тазгодишната конференция на Българската аутсорсинг асоциация. Форумът ще се проведе на 8 юни на Златни пясъци под егидата на кмета на Варна Иван Портних, съобщиха от общината.

Лидерите в сектора ще обсъждат дигиталната трансформация и влиянието й върху аутсорсинг индустрията, икономиката, образованието и чуждите инвестиции. Специален лектор на конференцията ще е немско-американският интернет изследовател и критик Тим Коул, наричан "скитащия проповедник на Интернет".

В последната си книга "Digital Transformation" журналистът и автор на бестселъри описва ефекта от дигитализацията на икономиката и призовава компаниите да ускорят своята трансформация, за да бъдат истински успешни. В конференцията ще участват още международно признати експерти в областта на аутсорсинга, управлението на процеси и таланти, стратегическите анализи и роботиката.

На финала международно жури ще обяви носителите на годишните технологични оскари за иновации, високи технологии и аутсорсинг, разпределени в 13 категории. Желаещите да участват в надпреварата могат да подадат кандидатурите си до 25 май на https://sourcingexcellenceconference.com/awards, уточниха от Българската аутсорсинг асоциация.

Съорганизатори на форума са Българската асоциация на софтуерните компании /БАСКОМ/ и община Варна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България