Лъчо от "Скандау": Бащинството не ме промени

Рапърът Лъчо от групата "Скандау", който наскоро стана баща, задоволи любопитството на феновете си, отговаряйки на въпросите им в Instagram.

"Промени ли се от както стана баща?" бе въпросът, на който изпълнителят даде следния отговор: "Не мисля! Може би ме притесняват повече неща или си ме притесняват същите като преди, но в други количества.. но а съм си филмар поначало.. както и поначало съм отговорен човек. Не мисля, че има промяна, просто съм си Лъчезар в обстоятелството бащинство".

Последователите на Лъчо се поинтересуваха и защо той не показва детето си, на което рапърът отговори, че единствените хора, които наистина се интересуват от рожбата му са неговите родители и близки, а всички останали просто любопитстват.

Малко след като станаха родители и половинката на певеца Ралица Константинова също коментира своите причини да пази бременността и бебето в тайна. 

Дуетната половинка на Лъчо Тото, който посрещна първородния си син няколко месеца по-рано, също така е на мнение, че бащинството не го е променило. В първото си интервю след раждането на сина му Доминик, Тото призна, че обича детето си, но жена му е по-скъпа , което предизвика смесени коментари в онлайн пространството.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица